Založ si blog

Cyprus 2024: Najobľúbenejšie hotely našich klientov

Ostrov lásky, ako je často nazývaný, sa bezpochyby stane jednou z najobľúbenejších destinácií slovenských dovolenkárov počas letnej sezóny 2024. Unikátna poloha tohto ostrova spolu zaručujúca vyše 300 slnečných dní v roku, krásne pláže, ale aj história a možnosti na návštevy rôznych zaujímavostí vedia ohromiť aj skúseného dovolenkára.

Či už idete na severný alebo južný Cyprus – o výnimočné zážitky nebude núdza. Pamiatky, pláže a dobré služby nájdete na severe aj na juhu. Severnú časť vyhľadávajú dovolenkári, ktorí ocenia kvalitné turecké služby v exkluzívnych hoteloch, juh zas milovníci dlhých pieskových pláží a veľkolepých prírodných scenérií.

Na severný Cyprus potrebujete cestovné pasy, ktoré musia byť platné minimálne 6 mesiacov po návrate z dovolenky. Na juh môžete cestovať aj s platným občianskym preukazom.

 

Počas letnej sezóny 2024 bude Cyprus dostupný priamymi letmi do Larnaky z Bratislavy a Košíc. Zo Piešťan a Popradu sa priamym letom na Cyprus nedostanete. Viedenské letisko obsluhuje Larnaku tri krát denne (ranný, obedný a večerný let). Predovšetkým ranný let z Viedne (odlet 9:40) do Larnaky je u našich klientov mimoriadne obľúbený, preto Vám ho odporúčame rezervovať si zájazd s týmto letom vopred.

Ak máte svoj obľúbený hotel, cestujete s deťmi alebo ako väčšia skupina, prípadne máte špecifickú požiadavku na typ izby, nechajte si spraviť cenovú ponuku čím skôr. Cyprus je najžiadanejšia destinácia 2024 a hotely hlásia, že viaceré termíny sú už vypredané. Obávať sa o svoje peniaze rozhodne nemusíte. Cestovné kancelárie vo všeobecnosti požadujú nízke zálohy a umožňujú klientom bezplatne stornovať alebo zmeniť zájazd.

 

Top hotely 2024, ktoré sú mimoriadne obľúbené a rýchlo sa vypredávajú

Kaya Artemis Resort 5*

Veľmi obľúbený hotelový komplex s výbornými službami, navrhnutý v štýle chrámu bohyne Artemis. Spája zábavu aj oddych pre všetky vekové kategórie.

 

Acapulco Beach 5*

Nádherný hotelový areál pokrývajúci množstvo služieb a zábavy od aquaparku až po lunapark – hotel je vhodný pre rodiny s deťmi aj pre páry a starších dovolenkárov.

 

Nelia Beach 4*

Tento hotel očarí skvelou polohou na piesočnatej pláži s výhľadom na priezračné Stredozemné more. Ponúka dostatok oddychu a relaxu v celom areáli. Pestrý zábavný program pre celú rodinu nenecháva priestor pre nudu.

 

Vrissiana Beach 4*

Je skvelou a cenovo výhodnou voľbou ubytovania pri návšteve južného Cypru a nádherného mesta Protaras, kde je množstvo zábavy či už v meste alebo na vynikajúcej pieskovej pláži s pozvoľným vstupom do mora.

 

Tsokkos Protaras Beach 4*

Elegantný hotel ležiaci na jednej z najkrajších pláži na Cypre sa nachádza na začiatku mesta Protaras. Ponúka skvelé služby, priestranný bazén aj výbornú stravu.

 

Constantinos the Great 5*

Luxusný hotel na južnom Cypre s modernou architektúrou a elegantne pôsobiacim areálom, umiestnený priamo pri pláži. Nechajte sa rozmaznávať výborným all-inclusive na jeho presvetlených terasách s výhľadom na more.

Leto 2024: TOP 10 rodinných hotelov s aquaparkmi

18.04.2024

Ak Vaša rodina miluje počas letnej dovolenky vodnú zábavu, určite pokračujte v čítaní tohto blogu. Prinášame Vám totiž 10 tipov na overené a obľúbené hotely s tou najširšou ponukou vodnej zábavy. S rezerváciou letnej dovolenky neváhajte! Viaceré termíny v obľúbených stredomorských hoteloch sú už na sezónu 2024 vypredané. Vypredané sú aj mnohé termíny s [...]

Bahrajn: Ostrov, na ktorý sa budete chcieť vrátiť

02.04.2024

Poznáte to – sú dovolenkové miesta, ktoré nás zaujmú, ale necítime potrebu sa tam vrátiť znova. Tie druhé nás očaria tak intenzívne, že hneď po návrate domov na tieto miesta máme chuť cestovať znova. Medzi takéto miesta patrí aj rozlohou malý ostrov Bahrajn nachádzajúci sa v Perzskom zálive, len pár desiatok kilometrov od Kataru a Saudskej arábie. Bojovník a [...]

Marsa Alam 2024 – Cenovo výhodná dovolenka s priamymi letmi

19.03.2024

Autor blogu: Sandra Košútová 🇪🇬 Stredisko Marsa Alam sa nachádza na južnom pobreží Červeného mora v Egypte a ponúka úžasné podmienky na potápanie, s krásnym korálovým útesom a pestrou podmorskou faunou. Je vzdialené len 4 hodiny letu z Bratislavy a predstavuje tú pravú kombináciu výbornej dovolenky- teplé more, krásne pláže, slnečné počasie, skvelé služby a [...]

teplomer, horúčavy, pes

Pred týždňom sneh a mráz. Leto dorazilo aj na sever Slovenska

29.04.2024 20:17

Ešte v nedeľu letnú teplotu zaznamenali len v Mužli neďaleko Štúrova.

Fico, Blaha

Iniciatíva Munícia pre Ukrajinu vyzvala Fica, aby zdvojnásobil vyzbieranú sumu

29.04.2024 19:36

Zároveň premiéra vyzvali, aby sa jasne vyjadril a prehodnotil svoj postoj k českej iniciatíve.

Filip Kuffa

Demokrati namietajú účasť Gregora Kuffu na rokovaniach, jeho brat hovorí o výmysloch

29.04.2024 18:56

Ako príklad uviedla mimoparlamentná strana rokovanie k návštevnému poriadku Tatranského národného parku.

2024-04-26 slnko v sieti 007 foto zdenko hanout

Šéf Rady RTVS označil galavečer Slnko v sieti za politický míting opozície

29.04.2024 18:16

Igor Gallo pripomenul, že RTVS ako vysielateľ galavečera nesie v zmysle platnej legislatívy objektívnu zodpovednosť za obsah priameho prenosu.