Založ si blog

Grécko 2023: Top hotely s poslednými voľnými termínmi

Letná sezóna dovoleniek sa dostáva do plného prúdu a viaceré hotely v Grécku hlásia, že sú na mesiac JÚL už plne VYPREDANÍ! Niektoré hotely majú dostupné už posledné miesta na augustové pobyty. Preto neváhajte a vyberte si svoju dovolenku už dnes! 🇬🇷

Pokiaľ cestujete ako väčšia skupina alebo hľadáte menej štandardný typ ubytovania, ako napríklad rodinná izba alebo suita, vyhľadávanie vhodného termínu bude ešte ťažšie.

✈Možnosti dopravy sú široké. Okrem leteckej dopravy z Bratislavy a Košíc sa do Grécka dostanete aj autobusovou alebo individuálnou dopravou.

Grécko poteší nadšencov piesočnatých pláži ako aj kultúry a histórie. Okrem iného, Grécko ponúka aj bohaté možnosti fakultatívnych výletov. Vedeli ste, že Grécko sa pýši až 18 pamiatkami, ktoré sú zapísané pod svetové dedičstvo UNESCO?

Pripravili sme pre Vás zoznam obľúbených gréckych hotelov, ktoré sa rýchlo vypredávajú a zároveň Vás potešia dobrým pomerom kvality a ceny.☀

 

Princess Andriana Resort & Spa 5*

Luxusný hotel sa nachádza len 50 m od piesočnatej pláže s drobnými okruhliakmi. Hotel je vybavený moderným interiérovým dizajnom v štýle art deco. Ubytovanie je možné priamo v hlavnej budove alebo v priľahlých bungalovov. Hostia ocenia denné aj večerné animačné programy vo svetových jazykoch a okrem iného aj večerné fontánové show.

 

Rethymno Mare & Water Park 5*

Hotel Rethymno Mare & Water Park sa nachádza v malebnej turistickej oblasti Skaleta len 11 km od krásneho mesta Rethymno a 64 km od hlavného mesta ostrova Heraklion. Rodiny s deťmi ocenia ubytovanie v priestranných rodinných izbách. Pre deti je v rezorte vodný park, detské ihrisko a miniklub. Dovolenkári si pochvaľujú príjemný prístup zamestnancov a chutné jedlo.

 

Memphis Hotel 4*

Hotel je situovaný v pokojnej oblasti ostrova Rhodos, v malebnej dedinke Kolymbia, len pár metrov od piesočnato-kamienkovej pláže. Pre svojich klientov ponúka útulne zariadené izby s výhľadom do záhrady alebo na bazén. Športový nadšenci ocenia hotelovú posilňovňu, ihrisko na volejbal alebo vodné póle. Za poplatok môžete vyskúšať aj rôzne vodné športy priamo na pláži.

 

Alexandra Beach 4*

Pre cestujúcich, ktorý preferujú dovolenku v tichom a kľudnom prostredí je hotel Alexandra Beach tou správnou voľbou. Užiť si môžete aj swim up izby s priamym vstupom do súkromného bazéna. Hotel je vhodný aj pre rodiny s deťmi. Zabaviť sa môžu počas tematických dní ako napr. pirátsky deň, havajský deň alebo deň hľadania strateného pokladu. Hotel získal na stránke Tripadvisor cenu ‚Traveler’s Choice 2023‘, ktoré oceňuje len vybrané ubytovania, atrakcie a reštaurácie, ktoré dôsledne preukazujú oddanosť špičkovej pohostinnosti a cestujúci im zanechávajú najmä pozitívne hodnotenia.

 

Blue Sea Beach 4*

Blue Sea Beach Resort ponúka bohaté možnosti na oddych i aktívne trávenie dovolenkových dní. Máte možnosť si vybrať, či dáte prednosť relaxu na krásnej širokej pláži, alebo sa necháte zlákať atraktívnym bazénovým komplexom s pool barom s ponukou osviežujúcich drinkov. Dovolenkári vyzdvihujú čistotu a moderné zaradenie izieb. Odísť z tohto hotela po týždňovej dovolenke a vrátiť sa späť do reality bolo pre viacerých návštevníkov naozaj ťažké.

 

Grand Platon 4*

Väčší hotelový komplex pozostávajúci z niekoľkých budov situovaných v udržiavanej záhrade. Hotel sa nachádza cca 300 m od piesočnatej pláže a 1.5 km od strediska Paralia, kde viete navštíviť rôzne obchodíky, parky, alebo zažiť kúsok histórie. Grand Platon je vhodný pre všetky vekové kategórie aj pre rodiny s deťmi.

 

Lindos Royal 5*

Rozprávkový 5-hviezdičkový hotelový komplex Lindos Royal sa pýši areálom vyplneným bazénmi, slnečnými terasami a zábavnými atrakciami určenými pre detských návštevníkov. Hotelový areál pozostáva z hlavnej budovy a viacerých 1- a 2-podlažných ubytovacích častí. Milovníci letných športov si tu tiež prídu na svoje. V rezorte sa nachádzajú 2 tenisové kurty a okrem iného si viete zahrať aj stolný tenis alebo plážový volejbal. Cestujúci vyzdvihujú široký výber chutných pokrmov a zamestnancov hotela, ktorí sú nie len profesionálni ale hlave priateľský.

 

Ilyssion Beach Resort 4*

Zrekonštruovaný hotel Illysion Beach Mare ohromí nádherným výhľadom na tyrkysovo modré vody Stredozemného mora priamo z hotelovej záhrady, reštaurácie alebo baru. Hotelový rezort poteší aj starších návštevníkov, ktorý preferujú pokojnú dovolenku a leňošenie na piesočnatej pláži s jemným pieskom a pozvoľným vstupom do mora. V rezorte nájdete 2 sladkovodné bazény a 1 bazén so slanou vodou.

 

Evita Elite 4*

Hotel sa nachádza v stredisku Faliraki, ktoré je jedným z najvyhľadávanejších stredísk ostrova Rodos. Od piesočnatej pláže je vzdialený len 180 metrov. Hotel svojou polohou určite vyhovie aj milovníkom nočného života a nákupov.

 

Hersonissos Blue 3*

Jednoduchý hotel s výbornou polohou v centre živého letoviska Hersonissos, kde nájdete množstvo obchodíkov, barov a typických gréckych taverničiek. Na peknú piesočnatú pláž sa dostanete krátkou prechádzkou.

Leto 2024: TOP 10 rodinných hotelov s aquaparkmi

18.04.2024

Ak Vaša rodina miluje počas letnej dovolenky vodnú zábavu, určite pokračujte v čítaní tohto blogu. Prinášame Vám totiž 10 tipov na overené a obľúbené hotely s tou najširšou ponukou vodnej zábavy. S rezerváciou letnej dovolenky neváhajte! Viaceré termíny v obľúbených stredomorských hoteloch sú už na sezónu 2024 vypredané. Vypredané sú aj mnohé termíny s [...]

Bahrajn: Ostrov, na ktorý sa budete chcieť vrátiť

02.04.2024

Poznáte to – sú dovolenkové miesta, ktoré nás zaujmú, ale necítime potrebu sa tam vrátiť znova. Tie druhé nás očaria tak intenzívne, že hneď po návrate domov na tieto miesta máme chuť cestovať znova. Medzi takéto miesta patrí aj rozlohou malý ostrov Bahrajn nachádzajúci sa v Perzskom zálive, len pár desiatok kilometrov od Kataru a Saudskej arábie. Bojovník a [...]

Marsa Alam 2024 – Cenovo výhodná dovolenka s priamymi letmi

19.03.2024

Autor blogu: Sandra Košútová 🇪🇬 Stredisko Marsa Alam sa nachádza na južnom pobreží Červeného mora v Egypte a ponúka úžasné podmienky na potápanie, s krásnym korálovým útesom a pestrou podmorskou faunou. Je vzdialené len 4 hodiny letu z Bratislavy a predstavuje tú pravú kombináciu výbornej dovolenky- teplé more, krásne pláže, slnečné počasie, skvelé služby a [...]

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.