Založ si blog

Turecko 2023: Top hotely s poslednými voľnými termínmi

Viaceré obľúbené turecké hotely hlásia na začiatku letných prázdnin: JÚL vypredaný! Posledné voľné termíny a izby sú k dispozícii na odlety v augustových týždňoch.

Ak máte navyše požiadavku na menej štandardný typ izby, ako napr. rodinnú izbu alebo suitu, či mezonet, bude vyhľadávanie vhodného termínu ešte ťažšie. Neváhajte a rezervujte si dovolenku už teraz.

Turecko poteší najlepším pomerom kvality služieb a ceny, širokými možnosťami fakultatívnych výletov ako aj nákupnými príležitosťami na miestnych trhoch a obchodoch.

Okrem odletov z Bratislavy, Košíc a Popradu sa do Turecka lieta aj z letiska Piešťany. Parkovanie pri letisku je zdarma a priamo na letisku Vám bezplatne ponúknu nealkoholický nápoj na osveženie.

Pripravili sme pre Vás zoznam obľúbených tureckých hoteloch, ktoré sa rýchlo vypredávajú a zároveň Vás potešia dobrým pomerom kvality a ceny.

 

 

 

Trendy Side Beach (4*)

Vyhľadávaný menší hotel zo siete Trendy hotelov je obľúbený hlavne pre svoju polohu na jednej z najkrajších pláži v stredisku Side a určite jeho najväčšou devízou je aj pešia dostupnosť do historického centra Side, ktoré ponúka množstvo nákupov a prechádzky priamo pri ruinách antických chrámov. Hotel je určený pre dospelých klientov.

 

Arcanus (5*)

Hotel Arcanus je rodinný komplex, ktorý sa nachádza v prostredí píniových lesov. Hotel sa nachádza vo východnej časti Side a je vzdialený len 5 km od centra. Pláž je široká a piesočnato-kamienková, s pozvoľným vstupom do mora. Na pláži sú k dispozícii ležadlá, slnečníky a plážové osušky zdarma. Ak máte radi vodné atrakcie, môžete sa tešiť na aquapark so 7 šmýkľavkami a detský bazén.

 

Hotel Papillon Belvil (5*)
Obľúbený hotelový komplex je obklopený píniovým hájom, zelenými golfovými ihriskami, úžasnou piesočnatou plážou a mohutným pohorím Taurus. Do centra Beleku sa dostanete miestnymi minibusmi. Odporúčame pre rodinné izby, ktoré sú aktuálne dostupné už iba vo vybraných termínoch.

 

 

Pegasos Royal & Resort (5*)

Obľúbený komplex 2 hotelov pri širokej piesočnatej pláži v zálive Incekum, ktorý je vyhľadávanou destináciu slovenských turistov. Hotel je zaradený do hotelov siete TT hotels, ktorá garantuje výborné služby. Je určený najmä pre rodiny s deťmi ale aj pre klientelu, ktorá hľadá hotel vyššej kvality.

 

Hotel Terrace Beach Resort (5*)

Jeden z najobľúbenejších hotelov v časti Side pre slovenskú klientelu a rodiny s deťmi. Poloha hotela je v časti Kumkoy, ktorá patrí medzi najvyhľadávanejšie. Leží na nádhernej piesočnatej pláži ocenenej Modrou vlajkou.

 

Hotel IC Santai Family Resort (5*)

Oáza relaxu integrovaná do priestrannej stredomorskej záhrady. Rodinný hotel s detským svetom a aquaparkom na krásnej pláži v Beleku.

 

Hotel Serra Garden (4*)

Menší hotel rodinného typu s príjemným ubytovaním v prázdninových vilkách nie je síce na pláži, ale príjemnou prechádzkou sa tam dostanete do 5 minút. Výhodou je blízkosť historického centra a hneď pri hoteli sú aj nákupné možnosti. Posledné voľné rodinné izby.

 

Hotel Lonicera World (4*)

Rozľahlý hotelový komplex na pieskovej pláži s nákupnými možnosťami hneď pri hoteli. Hotel ponúka tzv. vitamínový bar pri vstupe na pláž, kde si klienti môžu pripraviť svoj zdravý nápoj z čerstvého ovocia. Rozsiahle možnosti zábavy (aquapark s 19 tobogánmi) potešia všetky vekové kategórie.

 

Trendy Aspendos (5)*
Patrí do luxusnej siete Trendy hotelov, a je jedným z vyhľadávaných hotelov s animačným programov pre deti aj dospelých so slovenskými animátormi. Nádherná široká pláž, pozvoľný vstup do mora a oddych v prostredí tropickej záhrady – to sú hlavné dôvody navštíviť tento hotel!

 

Alba Queen (5)*
Nachádza sa v stredisku Colakli – Side, očarí svojou príjemnou atmosférou, širokou pieskovou plážou a výhľadom na otvorené more. Pre všetkých, ktorý chcú zábavu a spestrenie, či už s rodinou alebo vo dvojici. Výborná strava, komfortné ubytovanie, 24 hodinový all inclusive čaká práve na vás!

 

Hotel Eftalia Marin (5*)
Hotelový rezort sa nachádza v pokojnom letovisku Türkler. V jeho blízkosti môžete navštíviť miestny bazár, ktorý sa koná raz do týždňa, alebo sa vybrať do centra najbližšieho mestečka Konakli vzdialeného 4 km. Hotel ponúka jeden z najväčších hotelových aquaparkov v oblasti – Eftalia Island. Dokonalá kombinácia relaxu aj zábavy!

Leto 2024: TOP 10 rodinných hotelov s aquaparkmi

18.04.2024

Ak Vaša rodina miluje počas letnej dovolenky vodnú zábavu, určite pokračujte v čítaní tohto blogu. Prinášame Vám totiž 10 tipov na overené a obľúbené hotely s tou najširšou ponukou vodnej zábavy. S rezerváciou letnej dovolenky neváhajte! Viaceré termíny v obľúbených stredomorských hoteloch sú už na sezónu 2024 vypredané. Vypredané sú aj mnohé termíny s [...]

Bahrajn: Ostrov, na ktorý sa budete chcieť vrátiť

02.04.2024

Poznáte to – sú dovolenkové miesta, ktoré nás zaujmú, ale necítime potrebu sa tam vrátiť znova. Tie druhé nás očaria tak intenzívne, že hneď po návrate domov na tieto miesta máme chuť cestovať znova. Medzi takéto miesta patrí aj rozlohou malý ostrov Bahrajn nachádzajúci sa v Perzskom zálive, len pár desiatok kilometrov od Kataru a Saudskej arábie. Bojovník a [...]

Marsa Alam 2024 – Cenovo výhodná dovolenka s priamymi letmi

19.03.2024

Autor blogu: Sandra Košútová 🇪🇬 Stredisko Marsa Alam sa nachádza na južnom pobreží Červeného mora v Egypte a ponúka úžasné podmienky na potápanie, s krásnym korálovým útesom a pestrou podmorskou faunou. Je vzdialené len 4 hodiny letu z Bratislavy a predstavuje tú pravú kombináciu výbornej dovolenky- teplé more, krásne pláže, slnečné počasie, skvelé služby a [...]

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.