Založ si blog

Chorvátsko 2023: Ešte výhodnejšie cez rakúske cestovné kancelárie

Chorvátsko je jednou z najžiadanejších destinácií letnej dovolenkovej sezóny 2023. Mnohé hotelové kapacity sú už však vypredané, preto dovolenkári vyhľadávajú voľné izby aj na zahraničných portáloch.

Vďaka tomu, že zastupujeme desiatky nemeckých a rakúskych cestovných kancelárií, ktoré pokrývajú dopyt stomiliónového nemecky hovoriaceho trhu, dokážeme na stránkach reisen.sk vyhovieť kvalitou a rozsahom ponuky každému nášmu dovolenkárovi.

Chorvátsko s rakúskymi a nemeckými cestovnými kanceláriami, to sú aj tieto možnosti:

  • začiatok pobytu v ktorýkoľvek deň v týždni
  • trvanie dovolenky ľubovoľný počet dní
  • široký výber hotelov a typov izieb, rodinné izby
  • k dispozícii aj letecky – z Viedne (od 1.júla do 31.októbra 2023 každý deň pravidelný let z Viedne –  Dubrovnik a Split, od 1.júla do 30.septembra 2023 Zadar)
  • okamžité overenie dostupnosti
  • vysoko konkurenčné ceny a bez príplatkov

Vyhľadajte si Váš pobyt alebo letecký zájazd na našich stránkach. Nižšie uvedené odkazy Vám nastavia vyhľadávač stránok reisen.sk na žiadanú skupinu zájazdov v rozhraní od 1. júla do 15. septembra 2023, ktorú si môžete ďalej špecifikovať a spresniť tak Váš výber na konkrétny dátum, trvanie, stravovanie, kategóriu hotela, počet osôb na izbu a vek detí.

 

Lacnejšie ako globálne online rezervačné systémy? 

Vybrali sme 10 obľúbených hotelov a porovnali ich s cenami veľkého globálneho rezervačného systému. U ôsmich hotelov sme mali v porovnaní s ním priemerne o 15% nižšie ceny. U jedného hotela bola cena totožná a v jednom prípade sme boli drahší. Pri prezeraní nášho vyhľadávača nájdete naozaj zaujímavé ceny!

 

Sme Vašou bránou ku ponukám rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií

S nami si kúpite zájazd za rovnakú cenu ako v rakúskej alebo nemeckej cestovnej kancelárií, ale bude Vás obsluhovať slovensky hovoriaci predajca, ktorý Vám pomôže s každou Vašou požiadavkou. Naše call centrum je tu pre Vás každý pracovný deň od 8:30 do 20:00 a v sobotu od 9:00 do 17:00

Sme Vám k dispozícii telefonicky na 02/33872835 alebo prostredníctvom virtuálnej kancelárie.

Leto 2024: TOP 10 rodinných hotelov s aquaparkmi

18.04.2024

Ak Vaša rodina miluje počas letnej dovolenky vodnú zábavu, určite pokračujte v čítaní tohto blogu. Prinášame Vám totiž 10 tipov na overené a obľúbené hotely s tou najširšou ponukou vodnej zábavy. S rezerváciou letnej dovolenky neváhajte! Viaceré termíny v obľúbených stredomorských hoteloch sú už na sezónu 2024 vypredané. Vypredané sú aj mnohé termíny s [...]

Bahrajn: Ostrov, na ktorý sa budete chcieť vrátiť

02.04.2024

Poznáte to – sú dovolenkové miesta, ktoré nás zaujmú, ale necítime potrebu sa tam vrátiť znova. Tie druhé nás očaria tak intenzívne, že hneď po návrate domov na tieto miesta máme chuť cestovať znova. Medzi takéto miesta patrí aj rozlohou malý ostrov Bahrajn nachádzajúci sa v Perzskom zálive, len pár desiatok kilometrov od Kataru a Saudskej arábie. Bojovník a [...]

Marsa Alam 2024 – Cenovo výhodná dovolenka s priamymi letmi

19.03.2024

Autor blogu: Sandra Košútová 🇪🇬 Stredisko Marsa Alam sa nachádza na južnom pobreží Červeného mora v Egypte a ponúka úžasné podmienky na potápanie, s krásnym korálovým útesom a pestrou podmorskou faunou. Je vzdialené len 4 hodiny letu z Bratislavy a predstavuje tú pravú kombináciu výbornej dovolenky- teplé more, krásne pláže, slnečné počasie, skvelé služby a [...]

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.