Založ si blog

First minute 2022 : : Flexi garancia

Kúpa zájazdu vo first minute nebola nikdy jednoduchšia. Slovenské cestovné kancelárie Vám prinášajú FIRST MINUTE ponuky s flexi garanciami a možnosťou bezplatného zrušenia zájazdu, bezplatnej zmeny zájazdu alebo výmeny cestujúceho. Zavolajte nám na 02/33872835 a naše predajkyne Vám radi poradia s jednotlivými zájazdmi.

Cestovná kancelária FIFO

:: Najnižšia záloha iba 50 EUR na osobu – záloha 50 € sa vzťahuje na zájazdy leteckou a autobusovou dopravou a hotelové ubytovanie individuálnou dopravou. Záloha za štúdio alebo apartmán individuálnou dopravou je vo výške 150 €/ štúdio, resp. apartmán bez stravy.

:: Bez stornopoplatku – pri rezervácii zájazdu do 31.03. 2022 máte možnosť zájazd zrušiť až do 15.04.2022 zdarma.

:: Doplatok za zájazd len 45 dní pred nástupom na dovolenku

Kompletnú ponuka zájazdov CK FIFO ->>

 

Cestovná kancelária Hydrotour

:: Bezplatné storno zájazdu až do 30.04.2022, netýka sa zájazdov s dátumom nástupu do 30.04.2022.

:: Garancia bezplatnej zmeny termínu, destinácie a hotela až do 30 dní pred nástupom na zájazd.

:: Zmena cestujúceho až do 14 dní pred nástupom na zájazd, poplatok za zmenu 40 EUR/osoba.

Kompletnú ponuka zájazdov CK Hydrotour ->>

 

Cestovná kancelária Satur

:: Bezplatné storno – zakúpený zájazd môžete aj bez udania dôvodu bezplatne zrušiť v lehote najmenej 25 a najviac 35 dní pred začiatkom termínu zájazdu. (neplatí pre: Pobyty pri mori /pravidelné letecké linky/, Poznávacie zájazdy, Zájazdy do exotiky)

:: Bezplatná zmena destinácie – Pri zájazdoch zakúpených v rámci akcie FIRST MOMENT môžete až do 14 dní pred začiatkom zájazdu bezplatne zmeniť destináciu do inej ľubovoľnej destinácie, do ktorej organizuje CK SATUR TRAVEL zájazdy a tieto kapacity sú v čase požiadavky dostupné. Túto službu v hodnote 39€ na osobu máte počas akcie FIRST MOMENT zdarma. (platí pre Pobyty pri mori – charterová letecká a individuálna doprava)

:: Bezplatná zmena mena – pri zakúpených zájazdoch môže cestujúci, ktorý zmluvu uzatváral, bezplatne zmeniť meno cestujúcej osoby, a to až do 48 hodín pred začiatkom zájazdu, pričom cena a podmienky, ktoré boli platné v deň objednania zájazdu, ostávajú nezmenené. (platí pre Pobyty pri mori – charterová letecká a individuálna doprava)

Kompletnú ponuka zájazdov CK Satur ->>

 

Cestovná kancelária Tiptravel, Koala Tours, Seneca Tours, Hechter

:: balík GARANCIA ISTOTA LETO 2022 platí len pre letné pobytové zájazdy s odchodom od 1.6.2022 a iba v prípade, že má klient u nás zakúpené komplexné cestovné poistenie KOMFORT alebo PLUS

:: garancia bezplatného storna zájazdu – klientom garantujeme vrátenie peňazí v plnej výške pri stornovaní zájazdu do 1.4.2022.

:: garancia bezplatnej výmeny zájazdu – klientom garantujeme bezplatnú zmenu termínu, destinácie, avšak za aktuálnych podmienok do 1.5.2022.

:: garancia bezplatnej zmeny mena – klientom garantujeme bezplatnú zmenu mena účastníka pobytového zájazdu do 1.6. 2022.

Kompletnú ponuka zájazdov CK Tiptravel, CK Koala Tours, Seneca Tours, Hechter ->>

 

Cestovná kancelária Turancar

:: garancia ceny – všetkým klientom, ktorí uhradia plnú cenu zájazdu do 01.04.2022 garantujeme, že ich cena sa nezmení ani pri zmene cien pohonných látok, alebo z iného, zákonom dovoleného dôvodu.

:: flexibilita – všetkým klientom, ktorí si kúpia zájazd do 01.04.2022 umožníme zmeniť termín i destináciu najneskôr 30 dní pred nástupom bez poplatku (okrem zájazdov s letenkou zakúpenou na pravidelnej linke).

Kompletnú ponuka zájazdov CK Turancar ->>

Cestovná kancelária Kartago Tours

:: bezplatná zmena mena a destinácie do 10 dní pred odletom (platí v prípade zakúpenia komplexného cestovného poistenia cez Kartago Tours)

:: bezplatné storno 15 dní pred odletom. Klient má nárok na bezplatné storno 15 dní pred odletom vrátane poistenia pri kúpe zájazdu do 15.1.2022

Kompletnú ponuka zájazdov CK Kartago Tours ->>

 

Cestovná kancelária Globtour, Jazzwelt

:: možnosť bezplatného zrušenia zájazdu do 1.4.2022 bez udania dôvodu

Kompletnú ponuka zájazdov CK Globtour ->>

Chorvátsko 2024: ešte výhodnejšie s nemeckými cestovnými kanceláriami

16.07.2024

Chorvátsko je jednou z najžiadanejších destinácií letnej dovolenkovej sezóny 2024. Mnohé hotelové kapacity sú už však vypredané, preto dovolenkári vyhľadávajú voľné izby aj na zahraničných portáloch. Vďaka tomu, že zastupujeme desiatky nemeckých a rakúskych cestovných kancelárií, ktoré pokrývajú dopyt stomiliónového nemecky hovoriaceho trhu, dokážeme na [...]

Leto 2024: Rodos, ostrov zaliaty slnkom

28.06.2024

☀ Ostrov boha slnka Hélia, smaragdový ostrov či ostrov ruže – toto je Rodos. Obľúbená dovolenková destinácia bohatá nielen na prezývky. Od starovekých divov sveta až po údolia motýľov láka cestovateľov svojou fascinujúcou kultúrou, bohatou históriou, krásnymi plážami, ale aj skvelým jedlom. Zo západnej strany ho obmýva rozbúrené Egejské more, ktoré priťahuje [...]

Čierna Hora 2024: Obľúbené hotely slovenských cestovateľov

21.06.2024

Čierna Hora, nazývaná aj Montenegro, je známa nielen svojimi krásnymi pieskovými plážami, vysokými horami, krásnou prírodou, ale očarí aj historickými pamiatkami. Na rozdiel od Chorvátska alebo Bulharska nie je zatiaľ zasiahnutá masovým turizmom. Vďaka priaznivému podnebiu je tu veľa prímorskej vegetácie a zhruba dvesto slnečných dní v roku. Čierna Hora uplatňuje voči [...]

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Credit Suisse, UBS

Švajčiarske mesto Vernier zakázalo bilbordy, Zürich a Bern ho chcú nasledovať

27.07.2024 06:12

Nenápadné švajčiarske mesto Vernier s 38 000 obyvateľmi sa stalo prvou švajčiarskou obcou, ktorá vo svojich uliciach zakázala komerčnú reklamu.

Bomburáčik, Horehronie

Neviete kam na výlet? Horehronie ponúka letné hity. Zbojnícka strela, Bomburáčik či rodný dom slávnej slovenskej spisovateľky

27.07.2024 06:00

Kraj bohatý nielen na krásnu prírodu, ale aj rôzne atrakcie, ponúka tiež hviezdne divadlo pod Chramošským viaduktom s romantickým piknikom pod rúškom noci.

koláž, fotky, mReportér

Legendárna AC/DC v plnej paráde. Najväčší hit rozpálil 100-tisíc ľudí, pozrite si, ako to vyzeralo

27.07.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.