Založ si blog

Grécke ostrovy 2020 – Top 7 hotelov s najlepším pomerom ceny a kvality

Niet rozmanitejšej destinácie v Európe ako Grécko, a to najmä vďaka svojim ostrovom, ktoré sú lákadlom pre dovolenkárov z celého sveta. Odhady návštevnosti známeho britského analytického portálu Euromonitor pre Grécko na sezónu 2020 sú 31.7 miliónov turistov. Tento odhad sa blíži k rekordnej návštevnosti v roku 2019, ktorá dosiahla rekordných 32.4 miliónov turistov.

Pieskové pláže, história, vysoká úroveň bezpečnosti a chutná gastronómia znamenajú, že viaceré termíny v gréckych hoteloch sa vypredajú ešte pred sezónou. Ak máte svoj obľúbený hotel, cestujete s deťmi alebo ako väčšia skupina, prípadne máte špecifickú požiadavku na typ izby, nechajte si spraviť cenovú ponuku v predsezóne. Obávať sa o svoje peniaze rozhodne nemusíte. Cestovné kancelárie vo všeobecnosti požadujú nízke zálohy. Každá cestovná kancelária má v zmysle zákona o zájazdoch zájazdy poistené proti insolventnosti, teda proti situácii, ak by cestovná kancelária skrachovala. Poisťovňa je povinná následne odškodniť klientov. Ak sa obávate o situáciu, že by ste vy alebo cestujúci nemohli zo zdravotných alebo iných vážnych dôvodov nastúpiť, chráni Vás komerčné cestovné poistenie, tzv. komplexné cestovné poistenie.

 

Z Bratislavy, Košíc alebo Viedne?

Zo Sliača, Popradu alebo Piešťan sa na grécke ostrovy priamym letom nedostanete. Z Košíc sa lieta na Krétu, Rodos a Korfu. Z Bratislavy sa navyše dostanete letecky ešte aj na Kos, Zakynthos, Thassos, Kefalóniu a Kalymnos.
Viacerí naši klienti využívajú viedenské letisko, kde môžete využívať širšiu ponuku letov (aj na menej známe ostrovy ako napr. Milos a Samos) a na viaceré grécke ostrovy odletieť skoro ráno, na obed alebo večer – ako vám to časovo najviac vyhovuje.

 

Kvalita vs. cena

Kvalitné ubytovanie a služby v gréckych hotelov sa odzrkadľujú aj v cenách, ktoré sú vyššie ako v Bulharsku a Grécku. Aj preto sme pre Vás vybrali 8 hotelov s dobrým pomerom kvality a ceny. Dostanete tu dobré služby za prijateľné ceny a navyše sú odskúšané a dobre hodnotené našimi klientmi.

 

Porto Angeli, Rhodos

Príjemný hotelový komplex s krásnou plážou, úžasné prostredie milý personál , výborná strava a ako hovoria naši klienti – fotky z katalógu sa nemôžu vyrovnať tomu ako to vyzerá na mieste. Vrelo doporučujeme pre páry, jednotlivcov aj rodiny s deťmi.

Labranda Sandy Beach, Korfu

Obľúbený rezort s vynikajúcimi službami s menším aquaparkom na nádhernej piesočnatej pláži. Výhodou sú lehátka a slnečníky na pláži v cene pobytu. Pre deti je tu detský klub a široká ponuka animačných aktivít.

Dessole Blue Star, Kréta

Hotelový komplex patriaci do renomovanej hotelovej siete Dessole Hotels, ktorá je vždy zárukou kvalitných all inclusive služieb  – uprednostňujeme hlavne pre rodiny s deťmi, ktoré hľadajú dobrú kombináciu oddychu a zábavy.

Evita Mare, Rhodos

Skvelý novovybudovaný rezort so super aktivitami, ako je vodný aerobik, každovečerný zábavný program, živá hudba. Príjemné izby, chutná pestrá ponuka jedál vo forme all inclusive, bar priamo pri bazéne s veľmi milým personálom.

Evita Bay, Rhodos

Naozaj príjemná atmosféra a personál veľmi priateľský. Úžasní animátori vždy povzbudzujú ľudí, aby sa bavili. Štandard izby je slušný. Hotel sa nachádza hneď vedľa autobusovej zastávky, ktorá vedie do hlavného mesta Rhodos a hlavné centrum mesta Faliraki je vzdialené cca 1. 5 km, asi 20 minút chôdze od hotela.

Tylissos Beach, Kréta

Krásný rezort s novo zrekonštruovanými luxusnými izbami je vzdialený iba 20 metrov od súkromnej piesočnato-kamienkovej pláže, oddelenej od hotela miestnou nefrekventovanou komunikáciou.

Apollonia Beach, Kréta 

Hotelový komplex určené pre náročných klientov za stále prijateľné ceny. Aquapark, veľa zelene a mimoriadne kvalitné all inclusive služby. Hotel nesklame žiadneho návštevníka a odporúčame ho predovšetkým pre rodiny s deťmi.

Marsa Alam 2024 – Cenovo výhodná dovolenka s priamymi letmi

19.03.2024

Autor blogu: Sandra Košútová 🇪🇬 Stredisko Marsa Alam sa nachádza na južnom pobreží Červeného mora v Egypte a ponúka úžasné podmienky na potápanie, s krásnym korálovým útesom a pestrou podmorskou faunou. Je vzdialené len 4 hodiny letu z Bratislavy a predstavuje tú pravú kombináciu výbornej dovolenky- teplé more, krásne pláže, slnečné počasie, skvelé služby a [...]

Egypt 2024: Najvýhodnejšia jarná dovolenka s tipmi na overené hotely

29.02.2024

Autor blogu: Sandra Košútová 🐪 Väčšina z nás už netrpezlivo čakáme a tešíme sa na príchod slnečných mesiacov roka. Ja osobne som si preto v januári povedala, že dosť bolo zimy – chcelo by to nejaké slniečko. Spolu s kolegami sme sa vybrali na infocestu do Egypta, aby sme Vám – našim klientom poskytli vždy tie najlepšie informácie z prvej ruky. Tentoraz [...]

Čarovný Omán 2024: Nové lety z Bratislavy

15.02.2024

Navštívte s nami Arabský poloostrov, rozprávkový Omán, krajinu sultánov a Salalah, bielu perlu Orientu. Jemné pieskové pláže, tyrkysové more s delfínmi a veľrybami, kilometre kokosových paliem strážiacich pobrežie, duny púšte opierajúce sa o horský ománsky masív. Ten drží vlhko a vracia ho národnému pokladu, kadidlovému stromu, ktorého miazga sa v dávnych dobách [...]

APTOPIX Russia Ukraine War

List z Charkova: Ako sa žije v tme?

28.03.2024 18:00

Po masívnych raketových útokoch žije Charkov zväčša v tme, no ja sa aj tak usmievam. Možno už len nevládzeme plakať.

1. netradicny porod Krompachy

Zámena pacientiek v pražskej nemocnici viedla u jednej k potratu

28.03.2024 17:47

Zamestnanci nemocnice nedodržali interné predpisy a lekári preto operovali nesprávnu pacientku.

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.

FTX Bankman Fried

Zakladateľ kryptomenovej burzy FTX ide na 25 rokov do väzenia, klientov obral o 10 miliárd dolárov

28.03.2024 17:13, aktualizované: 17:41

Americká justícia označila prípad za jeden z najväčších podvodov v americkej histórii.