Založ si blog

Leto 2020: Top 7 hotelov v Turecku, ktoré sa rýchlo vypredávajú II.

Náš prvý článok o tureckých hoteloch, ktoré sú mimoriadne obľúbené a často sa vypredávajú už vo first minute predaji sa stretol s dobrými ohlasmi. Preto Vám prinášame jeho pokračovanie s ďalšími siedmymi exkluzívnymi hotelmi.

Pre sezónu 2020 sa opäť ráta s nárastom počtu klientov na tureckých plážach, nakoľko pre mnohých cestujúcich predstavujú turecké služby najlepší pomer kvality a služieb. Ak máte teda vopred vybraný hotel, určite si dajte vypracovať cenovú ponuku skôr. Veľa klientov bolo prekvapených, keď zistili, že ich obľúbený hotel je vypredaný na celú sezónu. Pár zvyšných izieb predávali ubytovacie portály za predražené ceny.

Turecko je pre Slovákov dostupné aj z ďalšieho dôvodu – počas letnej sezóny je obsluhované letmi z Košíc, Bratislavy, Piešťan, Popradu a Sliaču. Kúsok od Vášho bydliska tak môžete nastúpiť na priamy let do Antalye alebo Izmiru. Z Viedne sa v lete lieta dokonca niekoľkokrát denne. Avšak pozor, najobľúbenejšie lety (napr. ranný let Viedeň – Antalya a poobedný Antalya – Viedeň) sa tiež vypredávajú v predstihu. V last minute ponukách tak často nájdete zájazdy s večernými letmi z Viedne do Antalye a rannými z Antalye do Viedne. Na tie však sa niektorí klienti sťažujú, keďže prichádzajú o drahocenný čas v svojom vytúženom dovolenkovom mieste.

Zvážte aj dĺžku transferu. Ten síce prebieha kvalitnými klimatizovanými autobusmi, ale dve hodiny v autobuse s malými deťmi (ak napríklad idete z Antalye do Alanye) môžu predstavovať náročnú skúsenosť. Ak by ste mali špeciálne požiadavky na prevoz vecí (napr. bicykel, golfové palice, invalidný vozík), treba sa vopred spýtať v cestovnej agentúre alebo cestovnej kancelárii.

Obávať sa o svoje peniaze pri first minute predaji rozhodne nemusíte. Cestovné kancelárie vo všeobecnosti požadujú nízke zálohy. Každá cestovná kancelária má v zmysle zákona o zájazdoch zájazdy poistené proti insolventnosti, teda proti situácii, ak by cestovná kancelária skrachovala. Poisťovňa je povinná následne odškodniť klientov. Ak sa obávate o situáciu, že by ste vy alebo cestujúci nemohli zo zdravotných alebo iných vážnych dôvodov nastúpiť, chráni Vás komerčné cestovné poistenie, tzv. komplexné cestovné poistenie. To pokrýva poistné udalosti, keď akýkoľvek poistený cestujúci ochorie, alebo nastane iná vážna okolnosť a vy nemôžete nastúpiť na zájazd.

 

Royal Taj Mahal 5*
Luxusný rodinný resort v stredisku Side zo siete Royal hotelov s vysokým štandardom služieb. Hotel je postavený v zaujímavom indickom štýle, má výbornú stravu, lunapark a aquapark pre deti. Množstvo dovolenkových aktivít a krásna piesková pláž sú dôvodmi na strávenie dovolenky práve tu.

 

Royal Dragon 5*
Osvedčený nádherný hotelový komplex v stredisku Evrenseki/ Side. Uchváti nielen svojou architektúrou v ázijskom štýle, ale aj krásnou pieskovou plážou a nádhernou záhradou. Vychutnajte si veľký bazénový komplex, aquapark , či vysoké profesionálne služby , ktoré uspokoja aj náročnú klientelu.

 

 

Trendy Aspendos 5*
Patrí do luxusnej siete Trendy hotelov, a je jedným z vyhľadávaných hotelov s animačným programov pre deti aj dospelých so slovenskými animátormi. Nádherná široká pláž s detským ihriskom , pozvoľný vstup do mora a oddych v prostredí tropickej záhrady – to sú hlavné dôvody navštíviť tento hotel!

 

 

Commodore Elite Suite & Spa 5*
Nachádza sa v stredisku Side, obľúbenej časti Evrenseki a je určený len pre dospelú klientelu. Luxusné prostredie je predurčené na skvelý oddych a regeneráciu. V hoteli a jeho blízkosti nájdete množstvo skvelých reštaurácii a nákupných možností. Ponuka nemotorizovaných vodných športov je v tomto hoteli zdarma.

 

Miracle Resort 5*
Nachádza sa v Antalyi, časti Lara, priamo na pláži, len 15 km od letiska. Hotel poskytuje v letných mesiacoch bohatý animačný program pre deti so slovenskými animátormi, ako aj teenage klub. Má širokú piesočnatú pláž, ocenenú Modrou vlajkou za čistotu mora. Odporúčame klientom všetkých vekových kategórií.

 

Trendy Verbena 5*
Rodinný, menší, kľudnejší hotel a ľahkými animáciami so širokou plážou a pozvoľným vstupom do mora. Rovnako ako hotel Trendy Aspendos patrí do luxusnej hotelovej siete Trendy Hotels s overeným kvalitnými službami a klienti týchto hotelov môžu navzájom využívať služby vrátane reštaurácií a stravovania od 8 -18.00 hod. Je otvorený celoročne a patrí medzi vyhľadávané hotely slovenských dovolenkárov.

 

Alba Queen 5*
Nachádza sa v stredisku Colakli/ Side , Očarí svojou rodinnou atmosférou a širokou pieskovou plážou a výhľadom na otvorené more. Krásny zelený areál , aquapark, výborná strava, komfortné ubytovanie, 24 hodinový all inclusive čaká práve na vás!

 

 

 

Leto 2024: TOP 10 rodinných hotelov s aquaparkmi

18.04.2024

Ak Vaša rodina miluje počas letnej dovolenky vodnú zábavu, určite pokračujte v čítaní tohto blogu. Prinášame Vám totiž 10 tipov na overené a obľúbené hotely s tou najširšou ponukou vodnej zábavy. S rezerváciou letnej dovolenky neváhajte! Viaceré termíny v obľúbených stredomorských hoteloch sú už na sezónu 2024 vypredané. Vypredané sú aj mnohé termíny s [...]

Bahrajn: Ostrov, na ktorý sa budete chcieť vrátiť

02.04.2024

Poznáte to – sú dovolenkové miesta, ktoré nás zaujmú, ale necítime potrebu sa tam vrátiť znova. Tie druhé nás očaria tak intenzívne, že hneď po návrate domov na tieto miesta máme chuť cestovať znova. Medzi takéto miesta patrí aj rozlohou malý ostrov Bahrajn nachádzajúci sa v Perzskom zálive, len pár desiatok kilometrov od Kataru a Saudskej arábie. Bojovník a [...]

Marsa Alam 2024 – Cenovo výhodná dovolenka s priamymi letmi

19.03.2024

Autor blogu: Sandra Košútová 🇪🇬 Stredisko Marsa Alam sa nachádza na južnom pobreží Červeného mora v Egypte a ponúka úžasné podmienky na potápanie, s krásnym korálovým útesom a pestrou podmorskou faunou. Je vzdialené len 4 hodiny letu z Bratislavy a predstavuje tú pravú kombináciu výbornej dovolenky- teplé more, krásne pláže, slnečné počasie, skvelé služby a [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.