Ak Vaša rodina miluje počas letnej dovolenky vodnú zábavu, určite pokračujte v čítaní tohto blogu. Prinášame Vám totiž 10 tipov na overené a obľúbené hotely s tou najširšou ponukou vodnej zábavy. S rezerváciou letnej dovolenky neváhajte! Viaceré termíny v obľúbených stredomorských hoteloch sú už na sezónu 2024 vypredané. Vypredané sú aj mnohé termíny s odletovými miestami z Košíc a Popradu – slovenskí dovolenkári čím ďalej tým viac preferujú regionálne letiská, aby cestovaním na letisko strávili čo najmenej času.

 

Turecko: Eftalia Splash Resort *****

Hotel je situovaný na piesočnato-kamienkovej pláži. Súčasťou hotela je aquapark určený pre deti aj dospelých. Svojím klientom ponúka pestrý zábavný program v podobe aquaparku Eftalia Island so 14 tobogánmi: kamikadze, čierna diera, body, rafting , twister, multi, lietajúce lode, space, bowl, voľný pád, wide slide, boomerang, pirátska loď pre deti s toboganmi. V ponuke sú aj rôzne športové aktivity a welness.

>> Odlet z Viedne, all inclusive, pobyty na 6 -15 nocí, cena od 835 EUR/osoba

>> Odlet z BA/KE/PE, all inclusive, pobyty na 7/9/12 nocí, cena od 838 EUR/osoba

 

Turecko: Trendy Lara *****

Pár kilometrov od letiska v Antalyi je situovaný hotel Trendy Lara so súkromnou piesočnou plážou. Pre klientov zaručuje nezabudnuteľný dovolenkový zážitok 10 tobogánov , vnútorné a vonkajšie bazény. Tobogány sú rozdelené do dvoch katégorii: pre dospelých a pre deti. Pre dospelých je vyhradených 6 tobogánov:

  • Space Hole
  • Body Tobogan
  • Aquatube
  • Voľný pád
  • Multi šmýkľavka
  • Vlnová šmýkľavka.

Pre deti sú v ponuke 4 tobogány a to: kompaktná šmýkľavka, široká šmýkľavka, a šmýkľavka 1 a 2. Pre tých najmenších sú prichystané zábavné hry a aktivity v detskom klube so skúsenými animátormi.

>> Odlet z Viedne, all inclusive, pobyty na 6-15 nocí, cena od 1183 EUR/osoba

>> Odlet z BA/PP/KE, all inclusive, pobyty na 7/10/11 nocí, cena od 1128 EUR/osoba

 

Grécko: Gouves Water Park ****

Hotel je situovaný priamo v centre mesta Gouves. Pár metrov od hotela sa nachádzajú nákupné možnosti. Je vhodný pre detí, ale aj dospelých a prináša zábavu a relax počas celej dovolenky. Pre deti je tu detský mini klub a detské bazény. Hotel disponuje 3 aquaparkami so šmykľavkami a vodnými atrakciami a 5 bazénmi. Počas sezóny sa tu konajú aktivity pre deti, napríklad maľovanie a hranie šípok. Okrem aquaparkov a bazénov si klienti môžu vo voľnom čase zašportovať alebo zarelaxovať pri stolnom tenise, minifutbale, tenise, vodných športoch alebo biliarde za poplatok.

>> Odlet z Viedne, all inclusive, pobyty na 6-15 nocí, cena od 1250 EUR/osoba

 

Grécko: Atlantica Aegean Park ****

Moderný rodinný hotel na Rodose je stvorený pre každého, kto vyhľadáva oddych a zábavu pri mori. Animátori poskytujú v detskom klube profesionálnu starostlivosť o deti, kým dospelí oddychujú v saune alebo pri vodných športoch na ktorí má nárok každý 1krát zadarmo počas pobytu. Pre každú vekovú kategóriu je tu aquapark. Pre mladšie deti a batoľatá je v hoteli detský bazén. Pre staršie deti (nad 12 rokov) je tu niekoľko druhov tobogánov:

  • vesmírna loď
  • šmýkačky na rafting na čiernych dierach
  • kamikadze
  • voľný pád
  • viacdráhové šmýkľavky
  • turbo kopije
  • zvieracia ríša
  • lenivá rieka

>> Odlet z Viedne, all inclusive, pobyty na 7-14 nocí, cena od 1686 EUR/osoba

 

Egypt: Titanic Royal *****

Najluxusnejší hotel zo siete Titanic je známy najväčším a najvybavenejším aquaparkom v Hurghade so šmýkačkami, vlnobitím a umelou riekou. Aquapark zdieľa spolu so susedným hotelom Titanic Beach Spa, kde majú klienti dopravu autobusom zadarmo. Výhodou je, že aj služby v sesterskom hotely môžu taktiež využívať zadarmo. Vo vonkajšej časti hotela Titanic Royal sa nachádza 14 bazénov. Klienti sa môžu tešiť na toto:

  • fitness, tenis, minigolf, plážový volejbal, basketbal, vodná gymnastika, vodné pólo, šípky: bez poplatku
  • zábavné centrum, vodné športy a potápačské centrum: za poplatok
  • luxusné hotelové spa centrum (masáže, parné kúpele, turecké kúpele, jacuzzi, skrášľujúce procedúry): za poplatok
  • detský bazén, miniklub, detské ihrisko, detské kino
  • denné a večerné animačné programy, predstavenia v amfiteátri, diskotéka.

>> Odlet z Viedne, all inclusive, pobyty na 6-15 nocí, cena od 886 EUR/osoba

>> Odlet z BA/KE, all inclusive, pobyty na 7/10/11/14 nocí, cena od 1126 EUR/osoba

 

Egypt: Pyramisa Beach Resort Sahl Hasheesh *****

Na jednej z najkrajších pláži v Hurghade sa nachádza rezort Pramisa Beach Resort Sahl Hasheesh. Rezort je obklopený krásnou záhradou s palmami a pozvoľným vstupom do mora. Pre všetkých klientov ponúka ležadlá, slnečníky, matrace, plážový bar a osušky zadarmo. Rezort je vhodný pre každú vekovú kategóriu. Disponuje niekoľkými športovými aktivitami, aquaparkom a bazénmi. Pre najmenších je v hoteli detský bazén, 2 šmýkľavky, miniklub a pre starších quapark a 4 šmýkľavky. Hotel má zo športových aktivít v ponuke napríklad fitness, šípky, pétanque, vodné pólo, ktoré sú zadarmo a za poplatok poskytuje turecké kúpele, jacuzzi, šnorchľovanie a iné vodné športy.

>> Odlet z Viedne, all inclusive, pobyty na 6-15 nocí, cena od 784 EUR/osoba

>> Odlet z KE/PE/BA, all inclusive, pobyty na 7/10/11/14 nocí, cena od 830 EUR/osoba

 

Grécko: Rethymno Mare Water Park ****

Moderný rezort Rethymno Mare Water Park sa nachádza na piesočnatej pláži Skelete. Ponúka pestré služby a bohatý animačný program. Na pláži sú v ponuke športové aktivity ako napríklad loďky, vodné bicykle, windsurfing, motorové člny, jazdy na banánoch, potápanie, ktoré sú za poplatok. Zadarmo Vám hotel poskytne možnosť pre posilňovanie, tenis, biliard, volejbal, basketbal, lukostreľbu, šachy, karty, doskové hry, šípky, bingo, ktoré sú zadarmo. Pravidelne sa organizuje varenie pred očami hostí alebo si klienti môžu urobiť kurz varenia. Klienti sa môžu tešiť aj na toto:

  • súťaže, kreatívne dielne, kvízy, mini klub, ihrisko, detský bazén, mini disco: pre deti
  • grécke večery so živou hudbou, prehliadky, návštevy tradičnej dedinky: pre dospelých
  • aquapark

>> Odlet z Viedne, all inclusive, pobyty na 6-15 nocí, cena od 1421 EUR/osoba

>> Odlet z BA/KE, all inclusive, pobyty na 7/10/11 nocí, cena od 1254 EUR/osoba

 

Egypt: Amarina Abu Soma *****

Novozrekonštruovaný hotel s moderným interiérovým dizajnom je obľubeným hotelom. Ponúka služby ma úrovni a je vhodný pre rodiny s deťmi. Hotel je vzdialený len pár kilometrov od centra mesta a priamo v hotely sú nákupné možnosti. Hostia sa môžu tešiť na:

  • 3 a la carte reštaurácie (talianska, orientálna, ázijská)
  • 3 veľké bazény (1 rodinný s animáciami, 2 relaxačné)
  • aquapark s 5 šmykľavkami pre väčšie a s 3 šmykľavkami pre menšie deti
  • detský klub s preliezačkami
  • miniklub pre staršie a mladšie deti
  • 10 barov, ktorého súčasťou je napríklad bar v podobe pirátskej lodi na pláži a nemecká pivná záhrada.

>> Odlet z Viedne, all inclusive, pobyty na 6-15 nocí, cena od 862 EUR/osoba

>> Odlet z BA/KE, all inclusive, pobyty na 7/10/11 nocí, cena od 930 EUR/osoba

 

Španielsko: TUI Kids Club Maspaloma Princess ****

TUI Kids Club Maspaloma Princess je hotel s karibským nádychom. Má jeden z najväčších bazénov s umelou plážou na Gran Canarii. Zvláštnosťou hotela je, že deti majú svoj vlastný miniatúrny hotel: hotel Play. V tropickej záhrade disponuje niekoľkými bazénmi, a to: priestranným bazénom s palmami, 2 detskými bazénmi s tobogánmi (zábavný bazén a The Rocks), bazénom pre dospelých s balijskými posteľami a vnútorným bazénom vo welness. Na relax slúži klientom welness centrum.

>> All inclusive, odlet z Viedne, pobyty na 7-15 nocí, cena od 1066 EUR/osoba

 

Bulharsko: DIT Evrika Beach Club Hotel ****

Elegantný rezort DIT Evrika Beach Club Hotel sa rozprestiera v severnej časti, priamo na pláži Slnečného pobrežia. Pláž pri hoteli je piesočnatá a má ocenenie Modrej vlajky. Hotel je vhodný na relax ale aj zábavu. V blízkosti sa nachádza centrum mesta, kde sa dá dostať prechádzkou po promenáde alebo vláčikom. Súčasťou je moderný novovybudovaný aquapark s tobogánmi a šmýkľavkami, taktiež vodné športy a každovečerné zábavy vo vonkajšom amfiteátri.

>> Odlet z Viedne, all inclusive, pobyty na 6-15 nocí, cena od 1060 EUR/osoba

>> Odlet z BA/KE/PP, all inclusive, pobyty na 7/10/14 nocíí, cena od 915 EUR/osoba