Založ si blog

Exotika 2022/2023 s priamymi letmi a flexi garanciou

Leto končí a vy ste nestihli Vašu vysnívanú dovolenku? Ak navyše nie ste milovníkom studeného ročného obdobia, určite oceníte ponuky do exotických destinácií s priamymi odletmi z Viedne.

Pre skúsených cestovateľov žiadna novinka – najvýhodnejšie ceny do vybraných destinácií exotiky ako Maledivy, Maurícius alebo Mexiko nájdete pri kúpe dovolenky v predstihu, bežne 3-6 mesiacov pred jej začiatkom. Pri kúpe zájazdov do exotiky sa totiž nestretávame s fenoménom last-minute ponúk, naopak, ceny zájazdov sa výrazne zvyšujú pri blížiacom sa odchode. O to viac toto zvýšenie cien nastáva pri hoteloch, ktoré vyhľadávajú klienti z celého sveta a izby sú tak rezervované mesiace vopred.

Podobne je to aj s výberom priamych letov – tie sú obmedzené iba na niektoré odletové a príletové dni, ich cena je zväčša vyššia a kapacita obmedzená.

Do niektorých destinácií sa inak ako prestupovým letom nedostanete. Ale nemusíte sa obávať – logistika pri nádväzných spojov sa neustále zlepšuje a meškania spôsobujúce nenastúpenie na nadväzujúci let sú pomerne zriedkavé. Ak si kupujete zájazd, cestovná kancelária zodpovedá za prípadne meškanie a okamžite Vám poskytne náhradnú alternatívu.

 

 

Ak sa obávate vzhľadom na aktuálnu situáciu kúpiť zájazd vopred, rakúske a nemecké cestovné kancelárie ponúkajú platené balíčky Flex garancie, ktoré Vám umožňujú stornovať alebo zmeniť zájazd v časovom intervale 22 alebo 29 dní pred jeho začiatkom. Vypracovať alternatívne ponuky s rôznymi letovými možnosťami Vám pomôžu naši predajcovia. Vyberte si ponuku na stránke www.reisen.sk, pošlite objednávku a budeme Vás spätne kontaktovať.

 

DUBAJ

Chcete zažiť atmosféru fascinujúcej metropoly ale zároveň oddychovať na očarujúcej piesočnatej pláži? Dubaj je to správne miesto pre takýto druh dovolenky. Očarí vás svojim mestským ruchom a možnosťami, ktoré ponúka. Avšak zároveň vám dopraje chvíle oddychu na dlhom dubajskom pobreží, fantastické pre opaľovanie, kúpanie a vodné športy. Priamy let z Viedne do Dubaja je zabezpečovaný každý deň počas celého roka.

Náš TIP: Hotel RIU Dubai (4*) – ALL INCLUSIVE s transferom v cene od 3578€ (komplet za 2 osoby) na 8 nocí

➡️http://www.travel.sk/go/e8k

 

MEXIKO

Polostrov Yucatán a jeho pozostatky zo života Mayov a Aztékov lákajú nie jedného dobrodruha. Na svoje si však prídu aj dovolenkári, ktorí preferujú oddych na pláži alebo zábavu vo vode v podobe šnorchlovania a potápania. Tieto aktivity totiž dominujú v letovisku vďaka prítomnosti druhého najväčšieho korálového útesu na svete. Z Viedne do Cancúnu si môžete objednať priamy let každý štvrtok a nedeľu od 20. októbra 2022 do 23.marca 2023.

Náš TIP: Viva Wyndham Maya (4*) – ALL INCLUSIVE s transferom v cene od 3548€ (komplet za 2 osoby) na 10 nocí

➡️http://www.travel.sk/go/e9f

 

MALDIVY

Cestovateľský sen snáď každého z nás, ponúka pohľadnicové pláže, 1000 odtieňov tyrkysovej a ničím nerušený pokoj uprostred oceánu. Skrýva neobývané ostrovy, rozprávkový podmorský svet alebo tzv. sandbanky, na ktorých si počas odlivu môžete urobiť piknik. Toto všetko môžete zažiť už po 9 hodinách priameho letu (každý pondelok, stredu a piatok) z Viedne v období od 17.októbra do 24.marca 2023.

Náš TIP: The Barefoot Eco Hotel (4*) – PLNÁ PENZIA s transferom v cene od 4294€ (komplet za 2 osoby) na 9 nocí

➡️ http://www.travel.sk/go/e8m

 

MAURÍCIUS

Zelený ostrov Maurícius, často označovaný ako raj na zemi, v sebe ukrýva prírodné bohatstvo v podobe krásnych pláží obklopených panenskou prírodou, priezračné tyrkysové vody, lagúny či bohatý podmorský svet s farebnými korálmi. V letovisku Grand Baiena Vás čaká množstvo reštaurácií, obchodov a bujarý nočný život. Priamy let na Maurícius nájdete v našich ponukách každý utorok, štvrtok a sobota od 18.októbra 2022 do 25.marca 2023.

Náš TIP: The Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa (5*) – ALL INCLUSIVE s transferom v cene od 3998€ (komplet za 2 osoby) na 9 nocí.

➡️ http://www.travel.sk/go/ecg

Egypt 2024: Najvýhodnejšia jarná dovolenka s tipmi na overené hotely

29.02.2024

Autor blogu: Sandra Košútová 🐪 Väčšina z nás už netrpezlivo čakáme a tešíme sa na príchod slnečných mesiacov roka. Ja osobne som si preto v januári povedala, že dosť bolo zimy – chcelo by to nejaké slniečko. Spolu s kolegami sme sa vybrali na infocestu do Egypta, aby sme Vám – našim klientom poskytli vždy tie najlepšie informácie z prvej ruky. Tentoraz [...]

Čarovný Omán 2024: Nové lety z Bratislavy

15.02.2024

Navštívte s nami Arabský poloostrov, rozprávkový Omán, krajinu sultánov a Salalah, bielu perlu Orientu. Jemné pieskové pláže, tyrkysové more s delfínmi a veľrybami, kilometre kokosových paliem strážiacich pobrežie, duny púšte opierajúce sa o horský ománsky masív. Ten drží vlhko a vracia ho národnému pokladu, kadidlovému stromu, ktorého miazga sa v dávnych dobách [...]

Cyprus 2024: Najobľúbenejšie hotely našich klientov

30.01.2024

Ostrov lásky, ako je často nazývaný, sa bezpochyby stane jednou z najobľúbenejších destinácií slovenských dovolenkárov počas letnej sezóny 2024. Unikátna poloha tohto ostrova spolu zaručujúca vyše 300 slnečných dní v roku, krásne pláže, ale aj história a možnosti na návštevy rôznych zaujímavostí vedia ohromiť aj skúseného dovolenkára. Či už idete na severný [...]

Štefan Harabin, ta3

VIDEO: Prezidentský kandidát Štefan Harabin. Rusko nepovažuje za agresora, chce neutralitu Slovenska

19.03.2024 07:00

O post prezidenta Slovenskej republiky vo voľbách v roku 2024 sa uchádza 11 ľudí.

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 07:16

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

anketa, kandidáti na prezidenta 2024

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo 8 z 10 kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.