Založ si blog

Egypt 2024 – Najvýhodnejšia rodinná dovolenka + tipy na hotely

Egypt patrí medzi obľúbené destinácie našich klientov – rodín s deťmi. Egyptské hotely sú umiestnené priamo mi rozľahlých pieskových plážach, majú dostatok rodinných izieb a viaceré hotely z našej ponuky disponujú vlastným aquaparkom. To všetko samozrejme za rozumnú cenu, ktorá je oveľa výhodnejšia v porovnaní s ostatnými destináciami.

Ak sa obávate črevných problémov, stačí dodržiavať overené zásady. Vyhnite sa zmrzline a nevarenému jedlu, ktoré mohlo prísť do styku s kohútikovou vodou. Najbezpečnejšie naopak sú varené pokrmy, pečené dezerty a konzumácia vody z balených minerálnych alebo stolových vôd. Pri vysokých teplotách sa vyhýbajte vajciam na všetky spôsoby a ak máte veľký strach zo žalúdočných problémov radšej nekonzumujte ani čerstvé ovocie a zeleninu.

 

Letné teploty v Egypte dosahujú často až 47 °C. Na túto teplotu nie je väčšina z nás zvyknutá. Len cesta na pláž a späť v tomto parne je obrovskou skúškou pre organizmus, keď k tomu pridáme pár pohárov vína v plážovom bare, nedostatočnú konzumáciu vody, nevoľnosť je hneď na svete. Preto pri plánovaní dovolenky s deťmi je dôležité zvoliť to správne ročné obdobie.

 

EGYPT: Ultra last minute prehľad

Ak sa viete rýchlo pobaliť, máme pre Vás aktualizovaný Last minute prehľad pre destináciu Egypt, kde nájdete prehľad odletov v najbližších dňoch.

 

MÁM ZÁUJEM

 

Najvhodnejšími sú jarné, jesenné a zimné mesiace. Skvelé podnebie v Egypte vládne v marci a apríli, od mája už sa teploty takmer vždy pohybujú nad 30 °C, od polovice mája na takmer 35 °C. Najvyššie denné teploty opadajú v októbri a príjemných 30° C si držia až do decembra. Január a február býva chladnejší, skôr vhodný na spoznávanie pamiatok ako kúpanie pri mori. Predpoveď počasia v Egypte si môžete pozrieť tu.

Čo sa týka hotelov, ak si kupujete dovolenku vopred, budete mať k dispozícii širokú plejádu výberu rezortov s odletmi z Bratislavy, Košíc, Piešťan, Budapešti alebo Katowíc. Prinášame Vám 5 tipov na overené hotely, ktoré si obľúbili slovenské rodiny.

 

 

Amarina Abu Soma Resort 4*

 

 

Krásny zrenovovaný rezort nachádzajúci v blízkosti mesta Safaga ponúka pieskovú pláž s pozvoľným vstupom do mora. Rezort je vhodný pre ľudí, ktorí majú radi kvalitné služby. Ponúka množstvo zábavy, a la carte reštaurácie a bohatú ponuku all inclusive jedál.

+ hotel priamo na pláži

+ aquapark pre staršie a mladšie deti

+ nočný život

Odlet z Košíc a Bratislavy a Piešťan, 828 EUR/osoba, 7 nocí/8 dní.

 

MÁM ZÁUJEM

 

Steigenberger Aqua Magic Resort 5*

 

 

Luxusný hotel nachádzajúci sa pár kilometrov od centra Hurghady je stvorený pre náročnú klientelu. Ponúka nespočetné množstvo zábavy pre dospelých a deti. Zaujímavosťou hotela je 9-jamkové golfové ihrisko, ktoré sa nachádza v susednom hotely Al Dau.

+ len 10 km od letiska

+ bohaté športové aktivity a animačný program pre deti

+ nákupné možnosti v okolí

Odlet z Bratislavy, Košíc a Piešťan, cena 968 EUR/osoba, 7 nocí/8 dní.

 

MÁM ZÁUJEM

 

Sunrise Aqua Joy *****

 

 

Klenotom hotela je krásna piesočná pláž s tyrkysovým morom a súkromným ostrovom. Rezort je situovaný v centre mesta Hurghada, pár minút od medzinárodného letiska.

+ detská diskotéka a detský svet Kids Planet

+ zaujímavé športové aktivity

+ hotel vysoko hodnotenými slovenskými klientami

Odlet z Bratislavy a Košíc a Piešťan, cena za 798 EUR/osoba, 7 nocí/8 dni

 

MÁM ZÁUJEM

 

Jasmine Palace Resort *****

 

 

Novootvorený moderný hotel s nádychom orientálnej architektúry je známy svojím luxusom. Klientom ponúka množstvo kvalitných služieb a aktivít. Typickým znakom hotela je priateľská rodinná atmosféra.

+ piesočnatá so vstupom cez koralové podložie alebo po móle

+ detský klub a ihrisko, bohatá ponuka animačných aktivít

+ 5 á la carte reštaurácií

Odlet z Bratislavy, Košíc a Piešťan, cena 718 EUR/osoba, 7 nocí/8 dní

 

MÁM ZÁUJEM

 

Swiss Inn Resort Hurghada *****

 

 

Areál hotela je situovaný pri vlastnej piesočnej pláži v zátoke. Obľúbený hotel má kúsok od hotela zábavný Aqua Park Titanic, ktorý je vhodný pre všetky vekové kategórie.

+ bezplatná kyvadlová doprava do centra mesta

+ slnečníky, ležadlá a osušky zdarma

+ detský aquapark Aqua Play Pool

Odlet z Bratislavy a Košíc a Piešťan, cena od 828 EUR/osoba, 7 nocí/8 dní

 

MÁM ZÁUJEM

Leto pokračuje aj v septembri: Najvyššie zľavy s odletmi zo Slovenska

10.09.2024

Ak ste fanúšik last minute ponúk, s postupujúcimi septembrovými dňami si prídete opäť na svoje. Zľavy až do výšky 50% zo základnej ceny sú opäť realitou. Niektoré all inclusive týždňové pobyty v obľúbených 4* a 5* hoteloch v Turecku tak môžete kúpiť za konečnú cenu 450 EUR na osobu, v Egypte za 350 EUR na osobu a v Tunisku aj za 300 EUR na osobu. Ak máte svoj [...]

Last minute je opäť tu! Strávte augustovú dovolenku s mimoriadnou zľavou

01.08.2024

Ak ste fanúšik last minute ponúk, s postupujúcimi augustovými dňami si prídete opäť na svoje. Zľavy až do výšky 50% zo základnej ceny sú opäť realitou. Niektoré all inclusive týždňové pobyty v obľúbených 4* a 5* hoteloch v Turecku tak môžete kúpiť za konečnú cenu 750 EUR na osobu, v Egypte za 600 EUR na osobu a v Bulharsku za 500 EUR na osobu. Last minute [...]

Chorvátsko 2024: ešte výhodnejšie s nemeckými cestovnými kanceláriami

16.07.2024

Chorvátsko je jednou z najžiadanejších destinácií letnej dovolenkovej sezóny 2024. Mnohé hotelové kapacity sú už však vypredané, preto dovolenkári vyhľadávajú voľné izby aj na zahraničných portáloch. Vďaka tomu, že zastupujeme desiatky nemeckých a rakúskych cestovných kancelárií, ktoré pokrývajú dopyt stomiliónového nemecky hovoriaceho trhu, dokážeme na [...]

Rusko opozícia Navaľnyj pohreb

Streľba v centre Moskvy: Hlásia mŕtvych. Krvavú prestrelku rozpútal mocenský boj miliardárov

18.09.2024 22:28

Podnikatelia v boji o majetok rozpútali prestrelku blízko Kremľa.

covid

Šíri sa nový subvariant koronavírusu, dominantný môže byť o niekoľko týždňov

18.09.2024 22:10

Dostal označenie XEC a sa môže stať dominantným v priebehu niekoľkých týždňov.

Hacker

FBI rozložila ďalšiu veľkú čínsku hackerskú skupinu. Zameriavala sa na západné krajiny

18.09.2024 21:05

Rovnako ako iná rozložená čínska hackerská skupina Volt Typhoon sa aj Flax Typhoon zameriavala na kritickú infraštruktúru v západných krajinách.

Valerie Hayerová, europarlament, europoslankyňa, Obnovme Európu

Tvrdé slová v europarlamente: Odvolanie Šimečku rozprúdilo debaty, Metsolová chce reagovať

18.09.2024 20:45

Režim Roberta Fica opäť raz podkopal demokratické piliere Slovenskej republiky, vyhlásila francúzska europoslankyňa.