Založ si blog

Last minute je opäť tu! Strávte augustovú dovolenku s mimoriadnou zľavou

Ak ste fanúšik last minute ponúk, s postupujúcimi augustovými dňami si prídete opäť na svoje. Zľavy až do výšky 50% zo základnej ceny sú opäť realitou. Niektoré all inclusive týždňové pobyty v obľúbených 4* a 5* hoteloch v Turecku tak môžete kúpiť za konečnú cenu 750 EUR na osobu, v Egypte za 600 EUR na osobu a v Bulharsku za 500 EUR na osobu.

 

Last minute kalendár – Najrýchlejší nástroj na vyhľadávanie last minute ponúk!

Máme pre Vás ten najlepší nástroj na vyhľadávanie last minute ponúk – LAST MINUTE KALENDÁR! Zvoľte si deň odletu a získate prehľad last minute ponúk podľa destinácií, ktoré si ďalej môžete filtrovať podľa výšky zľavy, konečnej ceny alebo odporúčania našich klientov.

Dovolenkový kalendár, Travel.Sk

 

 

Obľúbené hotely si radšej rezervujte v predstihu

Ak v tomto čase voláte do cestovných agentúr a cestovných kancelárií, možno budete prekvapení. Viaceré u Slovákov obľúbené hotely majú vypredané, niektoré z nich už majú voľné len posledné termíny v septembri. Odporúčame Vám – ak máte svoj obľúbený hotel, nespoliehajte sa na last minute, ale zaujímajte sa o voľnú ponuku vopred. Ak by ste svoj hotel nenašli v ponuke slovenských cestovných kancelárií, môžete ho nájsť s odletom z Viedne, Budapešti, ale aj iných miest v ponuke rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na portáli www.reisen.sk

 

 

Ako sa pripraviť na kúpu last minute?

Základnou chybou pri kúpe last minute ponuky je nepripravenosť. Na last minute ponuky totiž nečakáte len Vy ale aj veľa iných záujemcov, pričom v hre môže byť často len jedna alebo dve izby. Na last minute ponuky sú len krátke rezervácie, často v trvaní len pol hodiny. Za takýto krátky čas musíte uhradiť platbu a podpísať zmluvu – či už prostredníctvom internetu alebo priamo na prevádzke.

 

Náš TIP: Ultra last minute prehľad

Ak sa viete rýchlo pobaliť, máme pre Vás aktualizovaný Ultra last minute prehľad, kde nájdete prehľad odletov s odchodom v daný alebo nasledujúci deň.

 

MÁM ZÁUJEM

 

 

Zdá sa Vám vyhľadávanie last minute časovo náročné?

Registrujte si náš newsletter na www.travel.sk a emaily s aktualizovanými zľavami Vám budú chodiť priamo do Vaše emailovej schránky.

TravelNews

Okrem rýchlosti pri uzatváraní zmluvy si dajte pozor na cestovné doklady.

Ak si kupujete zájazd do Turecka, Egypta, alebo na severný Cyprus, musíte mať cestovný pas – ten musí byť platný 6 mesiacov po návrate z dovolenky (táto skutočnosť sa naozaj reálne kontroluje). V prípade letov do štátov Európskej únie musíte mať platný občiansky preukaz a Vaše deti, ak ešte nemajú vystavený občiansky preukaz, musia mať tiež cestovný pas – tiež platný 6 mesiacov po návrate z dovolenky. Nezabudnite skontrolovať aj správnosť Vašich údajov: mena, priezviska – v pase môže byť Zuzana, na zmluvu si napr. omylom uvediete Zuzka.

 

 

Leto pokračuje aj v septembri: Najvyššie zľavy s odletmi zo Slovenska

10.09.2024

Ak ste fanúšik last minute ponúk, s postupujúcimi septembrovými dňami si prídete opäť na svoje. Zľavy až do výšky 50% zo základnej ceny sú opäť realitou. Niektoré all inclusive týždňové pobyty v obľúbených 4* a 5* hoteloch v Turecku tak môžete kúpiť za konečnú cenu 450 EUR na osobu, v Egypte za 350 EUR na osobu a v Tunisku aj za 300 EUR na osobu. Ak máte svoj [...]

Egypt 2024 – Najvýhodnejšia rodinná dovolenka + tipy na hotely

16.08.2024

Egypt patrí medzi obľúbené destinácie našich klientov – rodín s deťmi. Egyptské hotely sú umiestnené priamo mi rozľahlých pieskových plážach, majú dostatok rodinných izieb a viaceré hotely z našej ponuky disponujú vlastným aquaparkom. To všetko samozrejme za rozumnú cenu, ktorá je oveľa výhodnejšia v porovnaní s ostatnými destináciami. Ak sa obávate [...]

Chorvátsko 2024: ešte výhodnejšie s nemeckými cestovnými kanceláriami

16.07.2024

Chorvátsko je jednou z najžiadanejších destinácií letnej dovolenkovej sezóny 2024. Mnohé hotelové kapacity sú už však vypredané, preto dovolenkári vyhľadávajú voľné izby aj na zahraničných portáloch. Vďaka tomu, že zastupujeme desiatky nemeckých a rakúskych cestovných kancelárií, ktoré pokrývajú dopyt stomiliónového nemecky hovoriaceho trhu, dokážeme na [...]

most, Čadca

Nebezpečná voda sa valila aj Čadcou. Živel tam ohrozoval mosty, firmy aj rodinné domy

16.09.2024 21:00

Podobné povodne boli v metropole Kysúc zaznamenané v roku 1997, no viacerí miestni tvrdia, že ani vtedy živel nespôsobil také škody, ako teraz.

Devínska Nová Ves, Povodeň, Bratislava

Zničené budovy, cesty aj polia. Koľko budú stáť opravy? Slovensko čaká, kým odznie povodňová vlna

16.09.2024 20:00

Najhoršie sú na tom okresy v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK), ktorý bude zatiaľ potrebovať na opravy takmer tri milióny eur. Trnavský kraj odhaduje škody na niekoľko desiatok tisíc eur.

Europarlament / Europoslanci /

Leyenová predstaví zloženie eurokomisie. V europarlamente si pripomenuli vyčíňanie povodní

16.09.2024 19:57

Europoslanci sa spolu s predstaviteľmi eurokomisie zúčastnia na kľúčovej rozprave o pripravenosti EÚ konať v prípade prírodných katastrof.

Rusko Iževsk škola streľba

Študent v Čeľabinsku zaútočil kladivom na spolužiakov a učiteľov, štyroch zranil

16.09.2024 18:07

Putin označuje takéto incidenty za importované zo Spojených štátov a vinu pripisuje globalizácii.