Založ si blog

Chorvátsko 2024: ešte výhodnejšie s nemeckými cestovnými kanceláriami

Chorvátsko je jednou z najžiadanejších destinácií letnej dovolenkovej sezóny 2024. Mnohé hotelové kapacity sú už však vypredané, preto dovolenkári vyhľadávajú voľné izby aj na zahraničných portáloch.

Vďaka tomu, že zastupujeme desiatky nemeckých a rakúskych cestovných kancelárií, ktoré pokrývajú dopyt stomiliónového nemecky hovoriaceho trhu, dokážeme na stránkach reisen.sk vyhovieť kvalitou a rozsahom ponuky každému nášmu dovolenkárovi.

Chorvátsko s rakúskymi a nemeckými cestovnými kanceláriami, to sú aj tieto možnosti:

  • začiatok pobytu v ktorýkoľvek deň v týždni
  • trvanie dovolenky ľubovoľný počet dní
  • široký výber hotelov a typov izieb, rodinné izby
  • k dispozícii aj letecky – z Viedne (od 1.júla do 31.októbra 2024 každý deň pravidelný let z Viedne –  Dubrovnik a Split, od 1.júla do 30.septembra 2024 Zadar)
  • okamžité overenie dostupnosti
  • vysoko konkurenčné ceny a bez príplatkov

 


🇭🇷

Chorvátsko / ostrov Brač

🇭🇷

Chorvátsko / Severná Dalmácia

Bretanide Sport & Wellness Resort

Falkensteiner Club Funimation Borik

all inclusive all inclusive

 

Vyhľadajte si Váš pobyt alebo letecký zájazd na našich stránkach. Nižšie uvedené odkazy Vám nastavia vyhľadávač stránok reisen.sk na žiadanú skupinu zájazdov v rozhraní od 1. júla do 15. septembra 2024, ktorú si môžete ďalej špecifikovať a spresniť tak Váš výber na konkrétny dátum, trvanie, stravovanie, kategóriu hotela, počet osôb na izbu a vek detí.

 

Náš TIP: Morenia Resort 4*

Stredná Dalmácia: Ideálne miesto na strávenie nezabudnuteľnej rodinnej dovolenky s výbornými all inclusive službami. Hotel sa nachádza priamo na pláži obkolesený mediteránskou vegetáciou.

 

MÁM ZÁUJEM

 

Lacnejšie ako globálne online rezervačné systémy? 

Vybrali sme 10 obľúbených hotelov a porovnali ich s cenami veľkého globálneho rezervačného systému. U ôsmich hotelov sme mali v porovnaní s ním priemerne o 15% nižšie ceny. U jedného hotela bola cena totožná a v jednom prípade sme boli drahší. Pri prezeraní nášho vyhľadávača nájdete naozaj zaujímavé ceny!

 

Sme Vašou bránou ku ponukám rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií

S nami si kúpite zájazd za rovnakú cenu ako v rakúskej alebo nemeckej cestovnej kancelárií, ale bude Vás obsluhovať slovensky hovoriaci predajca, ktorý Vám pomôže s každou Vašou požiadavkou. Naše call centrum je tu pre Vás každý pracovný deň od 8:30 do 20:00 a v sobotu od 9:00 do 17:00

Sme Vám k dispozícii telefonicky na 02/33872835 alebo prostredníctvom virtuálnej kancelárie.

 

Egypt 2024 – Najvýhodnejšia rodinná dovolenka + tipy na hotely

16.08.2024

Egypt patrí medzi obľúbené destinácie našich klientov – rodín s deťmi. Egyptské hotely sú umiestnené priamo mi rozľahlých pieskových plážach, majú dostatok rodinných izieb a viaceré hotely z našej ponuky disponujú vlastným aquaparkom. To všetko samozrejme za rozumnú cenu, ktorá je oveľa výhodnejšia v porovnaní s ostatnými destináciami. Ak sa obávate [...]

Last minute je opäť tu! Strávte augustovú dovolenku s mimoriadnou zľavou

01.08.2024

Ak ste fanúšik last minute ponúk, s postupujúcimi augustovými dňami si prídete opäť na svoje. Zľavy až do výšky 50% zo základnej ceny sú opäť realitou. Niektoré all inclusive týždňové pobyty v obľúbených 4* a 5* hoteloch v Turecku tak môžete kúpiť za konečnú cenu 750 EUR na osobu, v Egypte za 600 EUR na osobu a v Bulharsku za 500 EUR na osobu. Last minute [...]

Leto 2024: Rodos, ostrov zaliaty slnkom

28.06.2024

☀ Ostrov boha slnka Hélia, smaragdový ostrov či ostrov ruže – toto je Rodos. Obľúbená dovolenková destinácia bohatá nielen na prezývky. Od starovekých divov sveta až po údolia motýľov láka cestovateľov svojou fascinujúcou kultúrou, bohatou históriou, krásnymi plážami, ale aj skvelým jedlom. Zo západnej strany ho obmýva rozbúrené Egejské more, ktoré priťahuje [...]

Erdogan

Erdogan vyzval na vytvorenie moslimskej aliancie proti Izraelu

07.09.2024 22:35

Turecký prezident vyhlásením reagoval na smrť aktivistky s tureckým a americkým občianstvom, ktorú zabila izraelská armáda počas protestu.

letisko, vide, schwechat

Muž chcel prepašovať cez rakúske letisko kokaín v opierke invalidného vozíka. Odhalili ho policajné psy

07.09.2024 21:50

Muž vzbudil u polície podozrenie. Tá následne odhalila 14 kilogramov kokaínu v hodnote približne 1,5 milióna eur.

Michel Barnier

Vo Francúzsku vyšli do ulíc tisícky demonštrantov. Nesúhlasia s vymenovaním Barniera za premiéra

07.09.2024 20:26

Na protesty proti Macronovi ešte pred Barnierovým vymenovaním vyzvala ľavica, ktorá síce vyhrala voľby, ale nedostala šancu zostaviť vládu.

nehoda, kúty, hasiči

Mladík šoféroval bez vodičáku, s autom skončil v rieke. So spolujazdcami utrpeli vážne zranenia

07.09.2024 19:29

Po náraze sa auto prevrátilo na strechu. Najmladší účastník nehody mal iba 11 rokov.