Založ si blog

Exotika 2023/2024 s priamymi letmi a flexi garanciou

Pre skúsených cestovateľov žiadna novinka – najvýhodnejšie ceny do vybraných destinácií exotiky ako Maledivy, Maurícius alebo Mexiko nájdete pri kúpe dovolenky v predstihu, bežne 3-6 mesiacov pred jej začiatkom. Pri kúpe zájazdov do exotiky sa totiž nestretávame s fenoménom last-minute ponúk, naopak, ceny zájazdov sa výrazne zvyšujú pri blížiacom sa odchode. O to viac toto zvýšenie cien nastáva pri hoteloch, ktoré vyhľadávajú klienti z celého sveta a izby sú tak rezervované mesiace vopred.

Podobne je to aj s výberom priamych letov – tie sú obmedzené iba na niektoré odletové a príletové dni, ich cena je zväčša vyššia a kapacita obmedzená.

Do niektorých destinácií (Dominikánska republika, Kuba, Seychelly) sa inak ako prestupovým letom nedostanete. Ale nemusíte sa obávať – logistika pri nádväzných spojov sa neustále zlepšuje a meškania spôsobujúce nenastúpenie na nadväzujúci let sú pomerne zriedkavé. Ak si kupujete zájazd, cestovná kancelária zodpovedá za prípadne meškanie a okamžite Vám poskytne náhradnú alternatívu.

 

Ak sa obávate kúpiť zájazd vopred, rakúske a nemecké cestovné kancelárie ponúkajú platené balíčky Flex garancie, ktoré Vám umožňujú stornovať alebo zmeniť zájazd v časovom intervale 15, 22 alebo 29 dní pred jeho začiatkom. Vypracovať alternatívne ponuky s rôznymi letovými možnosťami Vám pomôžu naši predajcovia. Vyberte si ponuku na stránke www.reisen.sk, pošlite objednávku a budeme Vás spätne kontaktovať.

 

DUBAJ

Chcete zažiť atmosféru fascinujúcej metropoly ale zároveň oddychovať na očarujúcej piesočnatej pláži? Dubaj je to správne miesto pre takýto druh dovolenky. Očarí vás svojim mestským ruchom a možnosťami, ktoré ponúka. Avšak zároveň vám dopraje chvíle oddychu na dlhom dubajskom pobreží, fantastické pre opaľovanie, kúpanie a vodné športy. Priamy let z Viedne do Dubaja je zabezpečovaný každý deň počas celého roka.

➡️ Náš TIP: Hotel RIU Dubai (4*) – ALL INCLUSIVE s transferom v cene od 1689€ (komplet za 1 osobu) na 7 nocí

 

 

MEXIKO

Polostrov Yucatán a jeho pozostatky zo života Mayov a Aztékov lákajú nie jedného dobrodruha. Na svoje si však prídu aj dovolenkári, ktorí preferujú oddych na pláži alebo zábavu vo vode v podobe šnorchlovania a potápania. Tieto aktivity totiž dominujú v letovisku vďaka prítomnosti druhého najväčšieho korálového útesu na svete. Z Viedne do Cancúnu si môžete objednať priamy let každý štvrtok a nedeľu od 21. decembra 2023 do 7.apríla 2024.

➡️Náš TIP: Viva Wyndham Maya (4*) – ALL INCLUSIVE s transferom v cene od 1386€ (komplet za 1 osobu) na 7 nocí

 

 

MALDIVY

Cestovateľský sen snáď každého z nás, ponúka pohľadnicové pláže, 1000 odtieňov tyrkysovej a ničím nerušený pokoj uprostred oceánu. Skrýva neobývané ostrovy, rozprávkový podmorský svet alebo tzv. sandbanky, na ktorých si počas odlivu môžete urobiť piknik. Toto všetko môžete zažiť už po 9 hodinách priameho letu (každý pondelok, stredu, piatok a nedeľu) z Viedne v období od 16.októbra 2023 do 26.apríla 2024.

➡️ Náš TIP: The Barefoot Eco Hotel (4*) – RAŇAJKY s transferom v cene od 1526 € (komplet za 1 osobu) na 7 nocí

 

 

MAURÍCIUS

Zelený ostrov Maurícius, často označovaný ako raj na zemi, v sebe ukrýva prírodné bohatstvo v podobe krásnych pláží obklopených panenskou prírodou, priezračné tyrkysové vody, lagúny či bohatý podmorský svet s farebnými korálmi. V letovisku Grand Baiena Vás čaká množstvo reštaurácií, obchodov a bujarý nočný život. Priamy let na Maurícius nájdete v našich ponukách každý utorok, štvrtok a sobota od 17.októbra 2023 do 27.apríla 2024.

➡️ Náš TIP: The Radisson Blue Poste Lafayette Resort & Spa (5*) – POLPENZIA s transferom v cene od 1480€ (komplet za 1 osobu) na 7 nocí.

 

Leto 2024: TOP 10 rodinných hotelov s aquaparkmi

18.04.2024

Ak Vaša rodina miluje počas letnej dovolenky vodnú zábavu, určite pokračujte v čítaní tohto blogu. Prinášame Vám totiž 10 tipov na overené a obľúbené hotely s tou najširšou ponukou vodnej zábavy. S rezerváciou letnej dovolenky neváhajte! Viaceré termíny v obľúbených stredomorských hoteloch sú už na sezónu 2024 vypredané. Vypredané sú aj mnohé termíny s [...]

Bahrajn: Ostrov, na ktorý sa budete chcieť vrátiť

02.04.2024

Poznáte to – sú dovolenkové miesta, ktoré nás zaujmú, ale necítime potrebu sa tam vrátiť znova. Tie druhé nás očaria tak intenzívne, že hneď po návrate domov na tieto miesta máme chuť cestovať znova. Medzi takéto miesta patrí aj rozlohou malý ostrov Bahrajn nachádzajúci sa v Perzskom zálive, len pár desiatok kilometrov od Kataru a Saudskej arábie. Bojovník a [...]

Marsa Alam 2024 – Cenovo výhodná dovolenka s priamymi letmi

19.03.2024

Autor blogu: Sandra Košútová 🇪🇬 Stredisko Marsa Alam sa nachádza na južnom pobreží Červeného mora v Egypte a ponúka úžasné podmienky na potápanie, s krásnym korálovým útesom a pestrou podmorskou faunou. Je vzdialené len 4 hodiny letu z Bratislavy a predstavuje tú pravú kombináciu výbornej dovolenky- teplé more, krásne pláže, slnečné počasie, skvelé služby a [...]

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.