Založ si blog

Leto 2023: Obľúbené hotely na Egejskej riviére s first minute zľavami a bezplatným stornom

Premýšľate nad letnou dovolenkou v Turecku? Ak už dôverne poznáte Tureckú riviéru, môžete sa obzrieť po ponuke hotelov na Egejskej riviére. Egejská riviéra rozprestierajúca sa od mesta Bodrum pozdĺž pobrežia susediaceho s gréckymi ostrovmi ponúka okrem možnosti úžasného slnenia a kúpania sa výborné príležitosti na aktívnu dovolenku. Historické pamiatky z čias Rímskej ríše, kresťanské kostoly, ako aj široké možnosti na výlety do vnútrozemia spestria Vašu dovolenku.

 

Teraz aj 7 výhodnými dôvodmi, prečo si Vašu dovolenku rezervovať práve teraz.

  • Zľavy až do výšky 40%
  • Až 2 deti zadarmo
  • Bonus 25 EUR/osoba
  • Záloha len 40 EUR/osoba
  • Zrušenie zájazdu bez stornopoplatku a garancia vrátenia peňazí až do 30.4.2023
  • Garancia bezplatnej zmeny termínu a destinácie až do 30 dní pred odchodom na zájazd
  • Bezplatná zmena cestujúceho až do 14 dní pred odletom

 

Seven Seas Sealight Elite *****

Je to krásny a čistý hotel s výbornými službami, ktorý sa nachádza v blízkosti centra mesta. Očarí vás smaragdová farba vody a egejská flóra, ktorá je neprehliadnuteľná. Ponúka pravidelne dopĺňaný mini bar, možnosť vodných športov, aquapark, vonkajšie a vnútorné bazény. V okolí sa nachádza mesto Izmir, historický Efez a ,,bavlníkový hrad“ Pamukkale.

+ priamo na pláži

+ bezplatné Wi-Fi

+ pre rodiny s deťmi

 

Tusan Beach Resort *****

Prvý hotel mesta Kusadasi nachádzajúci sa v blízkosti zálivu Tusan ponúka široké možnosti zábavy pre všetky vekové kategórie. V blízkosti sa nachádza centrum, kde sa pohodlne dostanete taxíkom do niekoľkých minút. Hotelový komplex má v ponuke moderné izby s balkónom alebo terasou.

+ krásna piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora

+ animačné programy pre deti

+ športové aktivity zadarmo

 

Fantasia Hotel de Luxe *****

Osemposchodová budova hotela sa nachádza v blízkosti starobylého Kusadari. Prináša romantickú atmosféru a svet plný zábavy. Hotel sa nachádza pri dlhej pieskovej pláži. Ubytovať sa môžete v izbách s nádherným výhľadom na Egejské more.

+ ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo

+ animačné a večerné programy

+ detský bazén

 

Kustur Club Holiday Village *****

Jeho lokalita, medzi borovicami a olivovníkmi, prináša hosťom vytúžený pokoj. Blízko je súkromná piesková pláž, na ktorú sa dostanete podchodom. Izby sú komfortné a niektoré poskytujú výhľad do subtropickej záhrady.

+ rodinná dovolenka

+ tobogán a areáli hotela

+ 5 reštaurácii a la carte

 

Chorvátsko 2024: ešte výhodnejšie s nemeckými cestovnými kanceláriami

16.07.2024

Chorvátsko je jednou z najžiadanejších destinácií letnej dovolenkovej sezóny 2024. Mnohé hotelové kapacity sú už však vypredané, preto dovolenkári vyhľadávajú voľné izby aj na zahraničných portáloch. Vďaka tomu, že zastupujeme desiatky nemeckých a rakúskych cestovných kancelárií, ktoré pokrývajú dopyt stomiliónového nemecky hovoriaceho trhu, dokážeme na [...]

Leto 2024: Rodos, ostrov zaliaty slnkom

28.06.2024

☀ Ostrov boha slnka Hélia, smaragdový ostrov či ostrov ruže – toto je Rodos. Obľúbená dovolenková destinácia bohatá nielen na prezývky. Od starovekých divov sveta až po údolia motýľov láka cestovateľov svojou fascinujúcou kultúrou, bohatou históriou, krásnymi plážami, ale aj skvelým jedlom. Zo západnej strany ho obmýva rozbúrené Egejské more, ktoré priťahuje [...]

Čierna Hora 2024: Obľúbené hotely slovenských cestovateľov

21.06.2024

Čierna Hora, nazývaná aj Montenegro, je známa nielen svojimi krásnymi pieskovými plážami, vysokými horami, krásnou prírodou, ale očarí aj historickými pamiatkami. Na rozdiel od Chorvátska alebo Bulharska nie je zatiaľ zasiahnutá masovým turizmom. Vďaka priaznivému podnebiu je tu veľa prímorskej vegetácie a zhruba dvesto slnečných dní v roku. Čierna Hora uplatňuje voči [...]

počasie, teplo, horúčavy, leto, kúpanie

Slovensko opäť potrápia horúčavy, teplota môže počas víkendu vystúpiť až na 36 stupňov

27.07.2024 11:27

Meteorológovia vydali pre viaceré okresy výstrahy druhého stupňa.

Austria Tokyo Olympics Belarus Runner

Stovky Slovákov možno teraz zo Schwechatu neodletia na dovolenku. Čo im hrozí na rakúskom letisku?

27.07.2024 11:00

Rakúska polícia nasadí takmer 700 svojich príslušníkov, ktorí majú úlohu zabrániť narušeniu plynulého fungovania veľkého letiska.

Peter Gregor, ta3

Podplukovník Gregor: Kto lietal na migoch, si do F-16 nesadne. Výcvik sme postavili na nových a mladých ľuďoch

27.07.2024 10:00

Na F-16 sa lieta úžasne. Vieme s nimi robiť veci, ktoré sme doteraz nemohli so žiadnym iným strojom, povedal pre ta3 veliteľ letky F-16 Peter Gregor.

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.