Založ si blog

O Last Minute a zľavách toho vieme najviac

Last MinuteCestovná agentúra Travel.Sk prináša vo svojej 11. sezóne na Leto 2014 niekoľko zaujímavých noviniek v súvislosti so zverejňovaním Last Minute zájazdov.

Už počas trvania First Minute zliav od začiatka roka sme vytvorili niekoľko nových kategórií a filtrov pre výber zájazdov, ktoré súvisia s cenou a časom aktualizácie. 

Na stránkach Travel.Sk je takto možné ako výberové kritérium vybrať aj z niekoľkých skupín zliav alebo len zájazdy, ktoré boli aktualizované v poslednom období.

Najpopulárnejšími takýmito podstránkami sa stali „Zľavy 50% a viac“ a „Nové ceny/zľavy včera a dnes„.

Úplnou novinkou od začiatku júna je podávanie informácie o tom, kedy bola aktualizovaná cena a prehľad – graf vývoja ceny pri každej základnej cene každého zájazdu v ponuke. 

Takúto funkcionalitu nájdete na slovenských web stránkach cestovných kancelárií a cestovných agentúr iba na stránkach Travel.Sk Last Minute.

Leto 2024: TOP 10 rodinných hotelov s aquaparkmi

18.04.2024

Ak Vaša rodina miluje počas letnej dovolenky vodnú zábavu, určite pokračujte v čítaní tohto blogu. Prinášame Vám totiž 10 tipov na overené a obľúbené hotely s tou najširšou ponukou vodnej zábavy. S rezerváciou letnej dovolenky neváhajte! Viaceré termíny v obľúbených stredomorských hoteloch sú už na sezónu 2024 vypredané. Vypredané sú aj mnohé termíny s [...]

Bahrajn: Ostrov, na ktorý sa budete chcieť vrátiť

02.04.2024

Poznáte to – sú dovolenkové miesta, ktoré nás zaujmú, ale necítime potrebu sa tam vrátiť znova. Tie druhé nás očaria tak intenzívne, že hneď po návrate domov na tieto miesta máme chuť cestovať znova. Medzi takéto miesta patrí aj rozlohou malý ostrov Bahrajn nachádzajúci sa v Perzskom zálive, len pár desiatok kilometrov od Kataru a Saudskej arábie. Bojovník a [...]

Marsa Alam 2024 – Cenovo výhodná dovolenka s priamymi letmi

19.03.2024

Autor blogu: Sandra Košútová 🇪🇬 Stredisko Marsa Alam sa nachádza na južnom pobreží Červeného mora v Egypte a ponúka úžasné podmienky na potápanie, s krásnym korálovým útesom a pestrou podmorskou faunou. Je vzdialené len 4 hodiny letu z Bratislavy a predstavuje tú pravú kombináciu výbornej dovolenky- teplé more, krásne pláže, slnečné počasie, skvelé služby a [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.