Leto 2023: Obľúbené hotely na Egejskej riviére s first minute zľavami a bezplatným stornom

5. decembra 2022, Travel.Sk, Nezaradené

Premýšľate nad letnou dovolenkou v Turecku? Ak už dôverne poznáte Tureckú riviéru, môžete sa obzrieť po ponuke hotelov na Egejskej riviére. Egejská riviéra rozprestierajúca sa od mesta Bodrum pozdĺž pobrežia susediaceho s gréckymi ostrovmi ponúka okrem možnosti úžasného slnenia a kúpania sa výborné príležitosti na aktívnu dovolenku. Historické pamiatky z čias Rímskej ríše, kresťanské kostoly, ako aj široké možnosti na výlety do vnútrozemia spestria Vašu dovolenku.

 

Teraz aj 7 výhodnými dôvodmi, prečo si Vašu dovolenku rezervovať práve teraz.

 

Seven Seas Sealight Elite *****

Je to krásny a čistý hotel s výbornými službami, ktorý sa nachádza v blízkosti centra mesta. Očarí vás smaragdová farba vody a egejská flóra, ktorá je neprehliadnuteľná. Ponúka pravidelne dopĺňaný mini bar, možnosť vodných športov, aquapark, vonkajšie a vnútorné bazény. V okolí sa nachádza mesto Izmir, historický Efez a ,,bavlníkový hrad“ Pamukkale.

+ priamo na pláži

+ bezplatné Wi-Fi

+ pre rodiny s deťmi

 

Tusan Beach Resort *****

Prvý hotel mesta Kusadasi nachádzajúci sa v blízkosti zálivu Tusan ponúka široké možnosti zábavy pre všetky vekové kategórie. V blízkosti sa nachádza centrum, kde sa pohodlne dostanete taxíkom do niekoľkých minút. Hotelový komplex má v ponuke moderné izby s balkónom alebo terasou.

+ krásna piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora

+ animačné programy pre deti

+ športové aktivity zadarmo

 

Fantasia Hotel de Luxe *****

Osemposchodová budova hotela sa nachádza v blízkosti starobylého Kusadari. Prináša romantickú atmosféru a svet plný zábavy. Hotel sa nachádza pri dlhej pieskovej pláži. Ubytovať sa môžete v izbách s nádherným výhľadom na Egejské more.

+ ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo

+ animačné a večerné programy

+ detský bazén

 

Kustur Club Holiday Village *****

Jeho lokalita, medzi borovicami a olivovníkmi, prináša hosťom vytúžený pokoj. Blízko je súkromná piesková pláž, na ktorú sa dostanete podchodom. Izby sú komfortné a niektoré poskytujú výhľad do subtropickej záhrady.

+ rodinná dovolenka

+ tobogán a areáli hotela

+ 5 reštaurácii a la carte